Foto bij 92. Home?

Aaaaah ik ben naar de kapper geweest! En mijn haar -normaal gesproken was dat altijd tot aan mijn kont- zit nu net iets over mijn schouders! De kapster heeft het te ver afgeknipt ;o

EN IK HEB LEUK NIEUWS :D Ik heb een iPod besteld eergisteren en die heb ik nu in huis gege. Dus als ik op vakantie ook internetverbinding heb, kan ik gewoon hoofdstukjes blijven activeren ^.^. Ik ga nog wel wat schrijven vooraf.

Foto: Ik dacht, eens even geen Taylor. Ik zocht op penthouse en toen was dit het enige ding dat ik kreeg met paarse kussens in de bank (wenkbrauwwiebel).

“Moeten we dat niet even opruimen?” Je wees naar de verenhoop die over de hele bank verspreid lag. Taylor wuifde het weg: “Nee joh, dat doen we straks wel. Wil jij ook een gebakken eitje voor op brood?” Na jullie kussengevecht was Taylor de keuken ingedoken om lunch voor jullie te gaan maken. Met een sis kwam het opengebroken eitje in de pan neer. “Ja, lekker.” Je zat in een comfortabele rode eettafelkruk, aan het immense kookeiland in de keuken. “Oké.” Daar ging het tweede eitje de pan in. Taylor gooide de lege eierschalen in de prullenbak. “Zeg Tay,” zei je, met een peinzende blik, “kun jij me niet nog iets aanraden om te doen hier? Dat wil zeggen, me meenemen?” Je dacht na over de dingen die je deze vakantie al had gedaan, je wist dat dat meer was dan je in normale vakanties zou meemaken. Plots besefte je dat je je moeder al een hele tijd niet meer gesproken had. Ze wist niet eens van je ongelukje, laat staan van de filmaudities! En hoelang duurde deze vakantie eigenlijk nog? Angstig pakte je je telefoon en je keek naar de datum. Wat je daar zag voelde als een stomp in je maag en een harde ook! Je voelde hoe je mond droog werd. Vijf dagen. Over víjf dagen moest je terug naar huis! “Lief, is er iets?” Je wist dat je gezicht spierwit was, Taylor legde bezorgd een hand op je schouder. Jij kon niets uitbrengen en je schudde alleen maar je hoofd. “Ik… Waar is de wc?” Vroeg je. Je stem klonk onvast. “Oh.” Zei Taylor beduusd en hij wees naar een gang met een witte muur. “Tweede deur links. Wees maar niet bang, je rolstoel past er doorheen.” Je zette jezelf terug in je rolstoel en draaide je weg van Taylor, die nietsvermoedend verder was gegaan met de lunch bereiden. Hij dacht misschien dat dit kwam omdat je ongesteld was, of zo.
Eenmaal in de wc aangekomen voelde je je al wat rustiger worden. Je was niet eens verbaasd over hoe groot en chique deze wc wel niet was. En hoe je hier kwam met je rolstoel had je niet eens meegekregen. Vijf dagen, dat kón helemaal niet! Taylor, de film, voorál de film! Hoe moest je dit oplossen?

Nieuwe twitter-account, follow me! Joscaah

Reageer (4)

  • Cleverness

    geen taylor foto... (huil)

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    Oehh spannend

    Ze moet wel blijven
    Super fijn dat je hoofstukjes kunt blijven schrijven(A)

    x x x x x x(H)

    1 decennium geleden
  • Demonio

    Oeii!! Die komt hard aan!!!
    Wat moet ze nu doen?

    Ik weet het!!!
    Ze moet haar moeder bellen en zeggen dat ze Taylor Lautner heeft ontmoet en dat hij haar vriendje is!!!!

    1 decennium geleden
  • ACB

    oooh gauw verder!!!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen