Foto bij ~008

Don't worry, Elise wordt aardiger in het verhaal, I promise (A)


'Ehum, het bed is mijn slaapgebied. Voor jouw is het de bank.' zei Elise, terwijl ze Matthew zachtjes de kamer uitduwde. 'Ik hoop dat het lekker slaapt.' zei ze. Ze deed de deur dicht en draaide de sleutel om.

Met een glimlach op haar gezicht stond Elise voor de lange houten spiegel. Het had haar een uur gekost om een outfit uit te zoeken en nog eens een half uur om zichzelf klaar te maken. Na tientallen jurken te hebben gepast had ze uiteindelijk voor een zwarte gekozen. De jurk had een strak, strapless, lijfje met strass steentjes aan de bovenkant. De onderkant van de jurk viel wijd uiteen, en de onderkant daarvan zaten ook strass steentjes. Aan haar voeten zaten zwarte pumps met een hak van 9 cm. Een strass-ketting sierde haar hals en de bijpassende oorbellen zaten in haar oren. Haar haar had ze gekruld en met behulp van zwarte kammetjes met rozen opgestoken. De make-up op haar gezicht was eenvoudig, maar toch vrouwelijk en om het allemaal af te maken had ze klein zwart schoudertasje. Haar Magnum 9mm zat in het tasje en met behulp van een enkelband zat er een Walther PPK aan haar enkel. Met een glimlach op haar gezicht opende ze de deuren. Matthew zat op de bank en keek om toen hij geluid achter zich hoorde.
'Who.' kwam er uit zijn mond. Elise draaide een rondje en hoorde een zucht uit Matthew's mond komen, 'Je ziet er prachtig uit.'
'Dankje. Je ziet er zelf trouwens ook goed uit, als een echt gentlemen.' zei ze glimlachend. Matthew stond op en liep naar haar toe. Zoals elke man droeg hij een zwarte smoking met in het borst zakje een rode roos. Zo pasten Elise en Matthew bij elkaar, en konden ze elkaar goed in de gaten houden. Het was een idee van, het verraste Elise erg, Matthew geweest. Matthew liep naar Elise toe en stak zijn arm uit. Elise glimlachte en stak haar arm erdoorheen.
'Let's go, Melanie Robeque.' zei Matthew met een grijns op zijn gezicht.
'Maar al te graag, Stefan Davian.' zei Elise. Ze liepen door de gang naar de lift. Matthew drukte op het knopje en na een paar seconden te hebben gewacht gingen de grijzen lift deuren open. Ze stapten in de lift en terwijl I Believe I Can Fly zich afspeelde hoorde Elise Matthew zachtjes zuchten.
'Nerveus?' vroeg ze.
'Een beetje. Ik ben ten eerste nog nooit naar zo'n groot en duur feest geweest en ten tweede heb ik nog nooit als spion gewerkt.' zei hij. Hij leunde tegen de lift wand en een moeilijke uitdrukking verscheen op zijn gezicht.
'Het feest stelt niet veel voor, gewoon aardig zijn en een beetje met iedereen praten. Maar je moet wel onthouden dat wij twee door moeten gaan als koppel, dus je moet niet met een of andere griet gaan lopen flirten. Het spionage deel, tja dat is wat moeilijker, maar als je het eenmaal doorhebt en goed doet dan is het appeltje eitje.' zei Elise. Matthew knikte en een glimlach verscheen weer op zijn gezicht. De lift deuren gingen open en het tweetal liep naar buiten.

Reageer (6)

  • Mafia

    Whihiiiiiiiiii ;D
    Snel verder!!! <3

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    GE WEL DIG geschreven!!!
    heeeeeel snel verder please!!
    dit verhaal is egt super!!
    ik ben egt verslaafd!!

    xx

    1 decennium geleden
  • Blackbirdd

    Leukkk!(flower) Super snel verder gaan he.(cool)

    1 decennium geleden
  • Pam

    snel verder:9~

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Snelw eer verder <999

    &&

    ik vind haar nu, zo ook nog wel aardig hoor (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen