Foto bij Hoofdstuk 19.

Ik werd wakker van mijn telefoon. Ik zag dat ik 3 gemiste oproepen had, 1 van Justin en 2 van Laura. En nog 4 nieuwe berichten.
afzender: Justin.
hee waarom neem je niet op? Bel me als je dit leest. xxx

Afzender: Laura.
hee, en hoofdpijn? Mijn hoofd staat op ontploffen. x.

Afzender: Chaz.
ik zal ook niet reageren op Justin, ik ben knapper.

Afzender: Laura.
vanaaf bij mij thuis film kijken? xx

Woeps, misschien had ik toch aar niet moeten gaan slapen, waarom had Justin mij nodig?
Ontvanger: Justin.
SOORRYYY ik lag te slapen en heb me telefoon niet gehoord, bel je over 5 minuten. xxloveeuu.

Onvanger: Laura.
nee valt wel mee *uch uch* vanaaf? kan niet, moet met m'n ma mee naar een liefdadigheidsding, balen.. X

Ontvanger: Chaz.
Jaloers? Dat ik wel met Justin praat en niet met jou?

Ik belde Justin op. "hee, sorry maar ik lag te slapen en heb me telefoon niet gehoord....is Chaz bij jou?...zeg maar dat ik dat nog wel wil zien, hij snapt het zelf wel...lang verhaal vraag straks maar aan hem...maar wat was er?....JA tuurlijk, wanneer kom je dan?....VANDAAG??...oke, begin maar met pakken en sms maar als je in het vliegtuig stapt, en als je geland bent ofcourse...haha oke...byee iloveeyouu ik kan niet wachten...tot over 8 uur ofzo iloveeyouu"
Ze kwamen eerder naar Nederland, ik was zo blij. Ik keek op de klok hoe laat het was. Kut, het was al half 4 en om half 5 moest ik met mijn ma mee. ik had geen zin om me nog te douchen, dus ik liep naar mijn kast en besloot om dit maar aan te doen. ik moest wel op de tijd letten als ik daar was, als ik tijd te kort kwam moest ik in dit naar het vliegveld, ik wil niet weten wat hun dan denken. "lieverd ben je zo ver?" riep mijn moeder. "bijna, even mijn telefoon in mijn tasje doen en ik ben klaar" riep ik en ik stopte mijn telefoon in mijn tas. Ik liep de trap af en zag mijn moeder al staan. "gaat Roos niet mee?" vroeg ik. "nee, het is voor moeder en dochter en aangezien jij mijn enige echte dochter ben heb ik besloten jou mee te nemen." "we zijn wel op tijd terug want ik moet Justin van het vliegveld op halen" zei ik voordat we naar buiten gingen. Mijn moeder knikte en startte de auto. Op naar de hel

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen