Foto bij Hoofdstuk 18.

Ik zocht in mijn kast naar iets wat ik aan kon doen. Ik had nog 1 uur om kleding te vinden en mijn haar te stijlen. ik koos maar voor dit. Ik had mijn stijltang alvast aan gezet dus die was al warm. Snel stijlde ik mijn haren, tot het perfect zat. Ik zocht mijn telefoon, kauwgom, ipod, portemonnee en lipgloss en stopte het in mijn tas. Ik keek nog snel op mijn telefoon of ik een sms'je had, ik had er een van een nummer dat ik niet kende.
Afzender: onbekend
hee, ik heb je nummer gejat. Maar wij gaan ook mee naar jou, voor als je het nog niet wist.

Oke dit nummer was of van Ryan of Chaz of Christian.
ontvanger: onbekend
hee, oke leuk! maaruhmm wie ben jij? Ryan? Chaz? Christian? byee Denise

ik keek snel of mijn make-up goed zat en liep naar beneden. Mijn telefoon hield ik in mijn hand zodat ik hem zou voelen trillen. Hij begon te trillen toen ik beneden was.
Afzender: onbekend
haha geheim. Niet te bewijzen dat ik Chaz ben. dus daar kom je dit weekend wel achter ;D

Het was dus Chaz, hij is niet echt slim.. Ik stopte mijn telefoon in mijn tas en ging op de bank zitten. Toen ik wilde gaan zitten ging de deurbel. ik stond op en liep naar de deur, daar stond Laura. "wat zie je er leuk uit!" gilde ze. "dank je" we liepen naar de auto van de broer van Alex, hij zal ons brengen. "hooii" zei ik toen ik in de auto zat. "hee" kreeg ik van iedereen terug. we reden naar een of andere discotheek. "mogen wij hier wel naar binnen?" vroeg Saskia aan Davy, de broer van Alex. "nee, maar met mij wel" zei hij en hij liep naar de ingang, wij volgde. Het viel me nu pas op dat Joyce er niet was. "waar is Joyce?" vroeg ik. "die moest naar haar moeder toe, haar ma wilde d'r zien ofzo" zei Laura. "komen jullie nog?" vroeg Davy. We liepen achter hem aan. Davy kwam naast mij en Laura lopen. "hoe oud zijn jullie eigenlijk?" vroeg hij terwijl hij ons bekeek. "ik ben 15 en Denise ook" zei Laura. "nee, ben jij 15?" vroeg hij dit keer aan mij. "ja problemen mee?" ik keek hem aan. "nee, ik had je ouder geschat" Je kon wel merken dat Davy en Alex broers waren, ze waren allebei niet zo slim...
Ik stond met Laura en Saskia te dansen toen Roy naar ons toe kwam met drankjes. "hier neem aan" zei hij. Wij pakte het drankje aan en gooide het in een keer achterover. Het smaakte wel lekker. "lekker?" vroeg Roy. Ik knikte. "hier neem jij de mijne maar, ik hou het bij cola" zei Saskia en ik pakte haar drankje aan en gooide het weer achterover.

~de volgende dag~
ik werd wakker met barstende koppijn. Gister toch te veel gedronken. Ik liep naar de badkamer en pakte twee paracetamol ik dronk je weg en liep weer naar mijn kamer. Ik zocht naar mijn telefoon. Ik kon hem niet vinden. Uiteindelijk vond ik hem in mijn kledingkast. ik zag dat ik een gemiste oproep had van Justin. ik belde hem snel terug. "hee Justin, jij had gebeld?....ja, we hadden een feestje....ja heel, heb nu alleen koppijn....wacht maar als je hier bent dan zullen we zien we er beter tegen kan...kan het trouwens zijn dat Chaz mij gister aan het sms'en was?..oke, ja hij ging mij sms'en..haha nou succes vandaag dan..doeii iloveeyouu!" ik hing op en ging terug in bed liggen, nog even slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen