Foto bij ~007

Vond het knap dat jullie mijn volgende idee al wisten (cool)


'Oké, waar is de lift?' vroeg ze, kijkend om zich heen.

Met een kwade zucht stopte Elise de sleutel in het sleutelgat. Haar haar zat door de war en haar voeten deden pijn. Zij en Matthew hadden achttien trappen op moeten lopen, achttien! Ze was blij dat ze maar een koffer had meegenomen, want alleen die al de trap op slepen was een hele opdracht geweest. Het was wel typisch dat de lift het net niet deed als Elise en Matthew kamen. Zelf dacht Elise dat die vrouw bij de receptie haar gewoon niet had gemogen, zo'n jaloers typje.
De licht bruine deur ging open en Elise trapte hem open. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze erachter kwam dat het een suite was. Een echte suite! Met een soort woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en werkkamer. Een blij geluidje kwam uit Elise haar mond en ze liep de kamer in. Ze hoorde Matthew de deur sluiten en een goedkeuren fluitje kwam uit zijn mond.
'Zo, zo. Doe maar duur.' zei hij terwijl hij rondkeek. Elise liep naar de slaapkamer. Het was een beetje Italiaans ingericht met een groot hemelbed. De kleuren geel en beige stonden centraal en kwamen overal in terug. Door de grote ramen kwam er veel licht binnen, wat de kamer gezellig leek lijken. Aan de rechterkant van de kamer waren twee deuren, door de handvatten zat een geel lint en Elise keek er verbaasd naar. Ze liep ernaartoe en trok aan een van de linten, die langzaam op het beige laminaat viel. Een zucht ontsnapte uit haar mond toen ze in een inloop kast, gevuld met de meest mooiste kleren, keek. NSA wist écht hoe ze haar het leven gemakkelijker kon maken. Ze zag nachtkleding, avondkleding en normale kleding en toen zag ze een lege desk. Met een grijns drukte ze op een knopje en een dienblad met wapens kwam naar boven.
'Let the game begin.' fluisterde ze terwijl ze een Magnum 9mm pakte en hem zachtjes ronddraaiden.
'Elise?' hoorde ze een stem van achter. In reactie draaide Elise zich om en richtte het wapen op Matthew. Die een bange kreet liet horen en haar met grote ogen aankeek. Hij hief zijn handen omhoog, 'Niet schieten, alsjeblieft.'
Elise rolde met haar ogen en legde het wapen weer op het dienblad.
'Rustig maar, ik ga heus niet op je schieten. Tenminste als je niet heel irritant gaat doen. Maar je moet me nooit verassen als ik een geweer in mijn handen heb, voor hetzelfde geld hád ik op je geschoten, niet dat ik daar een probleem mee heb. Maar het geeft zo'n troep.' zei Elise terwijl ze de kast uitliep.
'Het bed ziet er heerlijk uit.' zei Matthew. Elise schraapte haar keel en keek hem lachend aan.
'Ehum, het bed is mijn slaapgebied. Voor jouw is het de bank.' zei Elise, terwijl ze Matthew zachtjes de kamer uitduwde. 'Ik hoop dat het lekker slaapt.' zei ze. Ze deed de deur dicht en draaide de sleutel om.

Reageer (5)

  • SuperrCarrot

    oké...
    nu zet ik het niet meer onder een streepje:
    wat een ontzettende arrogante, tutige bitch zeg....
    hopen dat matthew haar een beetje kan veranderen xD
    ik lees snel verder!

    xxx
    ps.GE WEL DIG geschreven!!

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Daar is ze wel een beetje een bitch XD
    Maargoed, verderrr <333

    1 decennium geleden
  • Pam

    Ze is inderdaad wel gemeen but i like that:Y)

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    hahaha
    ze is wel gemeen,

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Haha,

    ik vind Elise geweldig! (:

    snel weer verder <999

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen