Hallo, ik ben Jade and I have to live with ana.


Ps; iemand nog suggesties voor een jongensnaam?

Dinsdag 21 Juli 2009 13:40 uur
Haaaaai,
Ik heb je gekregen voor mijn verjaardag. Mijn moeder zegt dat in een dagboek schrijven je helpt je gevoelens goed te uiten, dusja ik probeer het wel. Zal ik wat over mezelf vertellen ? OMG wat doe ik ik praat tegen een dagboek. Nouja, ik ben Jade en ik ben dik, heb een doodsaai leven en ik ben verliefd op de knapste jongen van de wereld. Tenminste ik vind hem de knapste jongen van de wereld.
Leuk nieuwtje; He don't even know who I am (nouja misschien wel want ik woon naast hem maar hij weet vast niet hoe ik heet).
Ik lach mezelf gewoon uit. Hou kan hij, ooit ook maar naar zo'n dik iemand kijken als ik. HALLO ik ben 15 ben 1.60m en ik weeg 45 KILO en ik weet het, mijn BMI is goed. Maar volgens mij zit die volledige 45 kilo bij mijn buik ofzo. Want ik heb echt een kei grote VETROL. Ik walg gewoon, van mijn eigen vieze vuile vetrollen dikzak buik. Ik moet echt afvallen. Gelukkig gaat het al beter, ik gebruik jou gewoon om mijn gewicht bij te houden enzo! Dat is pas een handig dagboek! Nouja, ik dga dan maar eens sit-ups doen ofzo ! Ik hoop dat het vet dan een beetje weggaat
PS: het is vakantie!
PPS: Ik noem je Delilah

Reageer (1)

  • XMistressX

    sowww ook hallooxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen