Foto bij ~005

'Ja, maar voor een keer maken we een uitzondering. En maak je maar geen zorgen, al die dingen die jij niet kan. Dat kan Elise wel.' zei Gerard met een knipoog.

Ijsberend liep Elise door de ruimte naast het kantoor van Gerard. Ze kon de stemmen van Gerard en Matthew zachtjes door de muur horen, maar niet goed genoeg om alles te verstaan. Ze ving een paar keer haar naam op en fronste toen ze eraan dacht wat Gerard allemaal over haar vertelde. Binnen een uur zouden Elise en Matthew op een vlucht naar Costa Rica vertrekken om daarna undercover naar een feest te gaan in Limón. Het feest werd gehouden in het hoofdkwartier, dus zou het makkelijk moeten zijn om bij de informatie te kunnen komen. Ze hoorde de stemmen zich langzaam verplaatsen en ging op de bank zitten. De glazen schuifdeuren gingen open en Elise kruiste haar vingers.
'Elise?' hoorde ze de stem van Gerard vragend zeggen. Ze stond op en draaide zich om. Haar adem stokte even in haar keel en haar hart voelde alsof het een paar keer niet had gebonkt. Voor haar stond de meest goddelijke jongen die ze ooit in haar leven had gezien. Hij keek haar een beetje moeilijk aan, maar op Elise haar gezicht was een grote glimlach af te lezen.
'Ja?' zei ze en ze rukte met moeite haar zicht weg van Matthew naar Gerard, die haar met opgetrokken wenkbrauwen aankeek. Ze trok haar gezicht weer in een plooi.
'Dit is Matthew Reaven. Matthew dit is Elise Rose.' zei Gerard. Elise liep om de bank heen en ging voor hem staan. Matthew stak zijn hand uit die ze aanpakte en schudde.
'Goed je eindelijk te ontmoeten.' zei ze glimlachend. Elise merkte dat Matthew moeite had zijn zicht af te weren van haar en dat deed haar goed. Ze had dit effect op de meeste jongens en mannen en raakte er nooit moe van.
'Dus, wij gaan samen naar Costa Rica?' vroeg hij.
'Ja, als het goed is vertrekken we over een uurtje, toch Gerard?' vroeg ze. Het enige wat Gerard deed was knikken en hij liep hun voor naar zijn bureau.
'Ik ga jullie wat dingen meegeven die het allemaal wat eenvoudiger moeten maken op jullie reis.' zei Gerard en met een druk op een knopje kwam er een dienblad omhoog waar wat spullen op lagen. Hij pakte iets van de tafel af wat leek op een lipstick.
'Wat gaan we doen met lipstick?' vroeg Matthew die het ding van de tafel pakte en ernaar keek. Elise rolde met haar ogen en pakte het ding aan. Door op een simpel knopje te drukken veranderde het in een mini camera.
'Tadaa.' zei Elise en ze keek naar Gerard. 'En hij hier heeft verstand van gadgets?'
'Elise.' zei Gerard op een waarschuwende toon.
Elise pakte een pen van de tafel en keek ernaar. Ze knikte en richtte het op Matthew.
'Wat is dat?' vroeg hij, maar voordat Gerard kon reageren drukte Elise op een knopje waardoor er twee puntige voorwerpen uit schoten, ze kwamen terecht op zijn borst en door op een ander knopje te drukken kwam er een stroom schok door de puntige voorwerpen door Matthew's lichaam. Elise stond er met een grote glimlach naar te kijken.
'Waarom deed je dat?' vroeg Matthew nadat hij was opgestaan, over zijn borst wreef en met een pijnlijk gezicht naar Elise keek. Die haalde haar schouders op.
'Wees blij dat ik niet naar daar beneden richtten.' zei ze simpel.


Kudo's en/of reacties zij welkom (A)

Reageer (7)

  • Blackbirdd

    Je schrijft echt leuk! Kudo;)

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Haha,

    dat zou pijnlijk zijn xd

    snel weer verder <999

    1 decennium geleden
  • Almarath

    Lol 'Wees blij dat ik niet naar daar beneden richtten.' :P
    Prachtig ^_^

    1 decennium geleden
  • Appealing

    Echt geniaal !!!:D

    1 decennium geleden
  • Strawberrier

    haha,
    wees blij dat ik niet naar daar beneden richtten, geniaal
    snel verder <3
    xx.(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen