Maanden gaan voorbij en ik werk in de winkel van Tony. Shiva was erg versteld en kon het eerst niet begrijpen dat ik de paspop was geweest die al die jaren in de etalage had gestaan. De andere twee mannen en andere vrouw waren ook er aardig. Kaycee, Thom en Ramon. Flynn ben ik gaan zien als mijn eigen zoon en hij zorgt veel voor Jile als ik weg moet met Tony. Tony en ik zijn samen gaan wonen nadat Jile had toegegeven na een tijd.


'Mama?!' Hoor ik beneden en knijp mijn ogen stijf op elkaar. Zachte, snelle voetstappen van Jile merk ik op en voel al snel zijn lippen op mijn voorhoofd. 'Hoe was school liefje?' 'Ging wel, niet veel gedaan.' Ik knik en hoest hard met een schor geluid. Meteen hoor ik hoe Jile naar beneden rent en begint te bellen. Mijn hoesten stopt en voel mijn keel branden. Misschien was er iets mis gegaan.

Beneden vliegt de deur openen en dicht en hoor de bonkende voetstappen op de trap. 'Ayanna?!' 'Alsjeblieft doe zachtjes.' Klinkt mijn schorre stem en draai me op mijn rechterzij. 'Sorry.' Tony's handen strijken door mijn haren heen en merk amper het gesprek op van Jile en Tony. Opnieuw begin ik hard te hoesten en piepgeluid breng ik er tussen door uit. Geschrokken duw ik me op en blijf hoesten terwijl mijn lichaam begint te trillen dat verse lucht nodig heeft. 'Ayanna, rustig aan! Haal adem!'

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Omg
    what's happening?!
    AAHHH!!!
    NEXT!
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen