Foto bij ~003

'Dus, ik moet het maar gewoon met hem doen?' vroeg Elise die haar armen over elkaar heen sloeg.
'Ja, je moet het maar met hem doen.' zei Gerard.

Pratend met zijn vriend liep Matthew het schoolplein af. Na zeven uur saaiheid van zijn school, kon hij eindelijk genieten van het weekend. Vrijdagen vond Matthew altijd het zwaarst, de aantrekkingskracht van het weekend lag zo dichtbij, maar daarvoor moest hij eerst naar school. Zijn Ray Ban zonnebril zat in zijn zwarte haar en in zijn groene ogen lag de vreugde van het weekend.
'Zaterdag avond in de Groovy dan?' vroeg zijn vriend, Jason, terwijl Matthew zijn zwarte BMW naderde.
'Tuurlijk, traditie toch? En trouwens, misschien valt er wel wat nieuws te halen.' zei Matthew, een ondeugende klank lag in zijn stem. Jason grijnsde breed en stak toen zijn hand op.
'Maar, ik ga. Heb football training.' zei hij. Matthew knikte en zag Jason weglopen. Nadat zijn blonde haren het schoolgebouw waren in gegaan draaide Matthew zich om naar zijn auto. Hij had jaren gespaard voor een auto en na twee jaar werken in de Sweet Icecream, had hij er eindelijk een kunnen veroorloven. Hij haalde zijn sleutel uit zij schoudertas en met een bliep ging het slot open. Tevreden liet Matthew zich op de rijders stoel vallen en gooide zijn tas op de bijrijdersstoel. Met een luid gebrul kwam de motor tot leven en Matthew trapte het gas vol in.
Na een kwartiertje à twintig minuten kwam Matthew aan bij zijn huis. Het stond in een van de duurdere wijken van zijn woonplaats, Houston. Roses Lane, was een afgezonderde woonwijk met een duur uitziend hek eromheen en dure huizen van belangrijke zakenlui erin. Matthew knikte even naar de Gate bewaker, Rafael, en reed toen door de straten naar zijn huis. Eenmaal daar aangekomen bleek tot zijn grote teleurstelling dat er niemand thuis was. Sinds een paar maanden was zijn zus vertrokken naar de universiteit en Matthew's ouders werkte fulltime. Met een zucht parkeerde Matthew op de oprit en stapte uit zijn auto. Hij sloot hem af en liep de bruine veranda op. Hij keek even naar de andere huizen en zag Mevrouw Winkelberg, een gepensioneerde bankiersvrouw, Nieuwschierig uit het raam staren. Matthew zwaaide even naar de oude vrouw, die met een glimlach op haar gerimpelde gezicht, terug zwaaide en stak toen de sleutel in de bruine deur. Wat er toen gebeurde was erg vreemd, want alles begon te draaien. Het huis verdween in een draaikolk en de schommelstoel op de veranda barstte in stukjes uit. De prijswinnende rozen van Matthew's moeder vlogen in de lucht en het zachte knakken van de stelen was goed te horen in al het geluid. Voordat Matthew ook maar een geluid kon maken was alles voorbij. Hij stond in een glazen ruimte met een bank, twee stoelen en een bureau. De glazen schuifdeuren gingen open een man stapte binnen.


Lieve lezers.
Waarschijnlijk ga ik een beetje minderen, aangezien ik het héél druk heb met school en mijn laptop wordt afgenomen.
Natuurlijk vind ik, met mijn superieure brein, wel een oplossing, maar dat kan even duren.

Xxx Jill (H)

Reageer (9)

  • LucyM

    die vent is echt HOT! dat gaat MIJN brein echt te boven.. (lol)

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Matthew=Hot
    Just saying :X

    1 decennium geleden
  • Phique

    VERDERR_O_

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    xD het lijkt wel tottaly spies xD
    daar draaien ze ook altijd in het rond en dan zijn ze bij whoop xD

    heeel snel verder please
    hopen dat je superieure meesterbrein snel een oplossing heeft want ik ben al verslaafd aan je verhaal (H)

    xx

    1 decennium geleden
  • Blackbirdd

    Jij maakt echt mooi verhalen ABO!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen