Foto bij 87. Can I go with you?

Ik heb het hoofdstukje voor morgen ook alvast af, dus morgen in ieder geval weer leesvoer :3.

Btw, zal ik me inschrijven voor een schrijfwedstrijd? Er komt zo'n wedstrijd voor schrijvers van 15 t/m 24 jaar. Ik twijfel nog een beetje..

Foto: Mm, dat staat je goed (:

Nadat jullie drieën nog wat gekletst hadden, moest Jaer vertrekken. Gauw gaf hij Félicia ook zijn nummer en ging hij terug naar zijn hotel. Jaer had de deur nog niet gesloten of Félicia begon alweer vragen te stellen: haar specialiteit. “Is hij net zo knap als de andere jongens bij de cast? Hoeveel jongens zijn er eigenlijk bij in totaal? Wanneer moet je er weer heen? OMG, Jaer is een cutie! Neem je me nog een keer mee naar de set?” Je zuchtte eens diep. Soms was zo’n overenthousiaste vriendin wel leuk, maar op momenten als deze kon ze maar beter even dimmen. Toch beantwoordde je braaf alle vragen die ze gesteld had. “Ja, vijf, overmorgen, klopt, als het mag.” Félicia keek je raar aan en je moest lachen. “Ja, hallo, stel dan niet zulke vragen.” Félicia zette grote ogen op, alsof het nu pas tot haar doordrong wat je net tegen haar gezegd had. En dat was waarschijnlijk ook zo. “Nog meer knappe jongens? Ik wil echt een keer mee!” Je kreunde. Félicia en jongens. “Ik weet niet of dat kan.” Mompelde je. “Eigenlijk wil ik nu wel graag mijn bed in duiken. Ik heb morgen met Tay afgesproken.” Dat leverde je een jaloerse blik op. “En ik dan?” Vroeg Félicia. “Ga je dan niet wat doen met Justin Babyface-Bieber?” Zei je, licht spottend. “Misschien,” zei Félicia, “doe maar lekker wat je wil hoor. Je bent hier maar eens in je leven.” Met die opmerking haalde ze haar schouders op en verdween naar de badkamer.

Half twaalf! Je wreef in je ogen terwijl je rechtop ging zitten in bed. Je was wakker geschrokken van een sms’je. Met tegenzin pakte je je mobiel van het nachtkastje. Je ergernis verdween als sneeuw voor de zon toen je zag dat dit sms’je wéer van Taylor was:
Kom even op je mobile-msn.
Dat was alles wat erin stond. Je werd er wel nieuwsgierig van, dus klikte je het blauwgroene msn-icoontje op je touchscreen aan. Meteen toen je msn geladen was kreeg je een berichtje van Taylor.

Reageer (5)

  • Gavroche

    Oeh nu wil ik weten wat erin staat!
    pfft echt mean om nu te stoppen!
    hihih i love it!

    1 decennium geleden
  • quirinaaaxx

    snelsnelsnelverder!
    ja meedoen aan die wedstrijd!

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    OMG!
    Ik wil weten wat er in staat!
    miss.... maakt hij het wel uit :O
    Nee dat doet hij niet anders is hij een lul!
    Snel verder
    Zoo spannnend,,
    x x x

    1 decennium geleden
  • Knightwalker

    Omg, wat staat erin. wil 't weten. o,x
    Maar goed, kan niet wachten tot morgen.
    &ja, je moet meedoen met de wedstrijd. je kan damn goed schrijven *slijm. xd
    x.

    1 decennium geleden
  • Strengthless

    ah, zo stom dat je het zo druk hebt ):
    snel weer verder?
    en meedoen met die wedstrijd hè!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen