Foto bij I am your hate, you are my love, I am your lust, you are my love drug. [BVB] - 003

Ik open de voordeur en laat Bas naar binnen rennen. Ikzelf kijk nog een keer vlug om me heen en stap naar binnen. Zucht. Ik loop de trap op en plof op mijn bed. Zucht. Hij is leuk. Zo leuk. Zo, zo leuk. Nog voordat mijn gedachte weer af konden dwalen naar meneer Perfectie, ging mijn telefoon. Het was Manuela, mijn beste vriendin.

“Meissie, weet je wat me nou gebeurde! Liep ik Rakker uit te laten, komt er toch een lekkerding mijn kant uit, maar vlak voor me stak hij over. Maar o, hij was zo leuk. Zo, zo leuk! Dat haar, dat koppie, dat kontje. Hahaha. Sorry schat, maar hoe is et daar?” zei Manuela in een sneltreinvaart. “Wel oké…” meer kon ik niet uitbrengen. Manuela, die mijn jongen tegenkwam. Mijn jongen. “Meissie, wat is er? Je kunt me alles vertellen toch.” zei ze bezorgd. “Niks, het gaat wel. Maar ik moet nog veel doen, dus ik ga hangen. Doei.” Loog ik en hing op.

Het was weer tijd voor Bas, het was 5 uur. Hij kwam al met de riem in zijn bek aangelopen. “Ja ja, we gaan al.” Zei ik met tegenzin. Hij liep al naar de deur, ik opende hem voor Bas. Nog voor ik het wist rende hij naar buiten, richting de straat. Snel draai ik de deur op slot en ren achter Bas aan.

Ik ren achter hem aan, nee hé.

Bij wie staat Bas………

Reageer (2)

  • Tammy666

    mijn hond de koppelaar hoe gaaf xD

    1 decennium geleden
  • sexkitten

    bij die sexy jongen

    gauw verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen