Foto bij 86. You can come back if you like to.

Het lukt me niet meer zo goed om elke dag een hoofdstukje te schrijven, sorry daarvoor. Maar ik probeer het in ieder geval om de dag te doen en als ik meer inspiratie heb nog wat vaker (:.
Foto: een icon-achtig dingetje (:

“Wat lach je?” Jaer probeerde over je schouder heen mee te lezen, maar jij hield je hand ervoor. “Flauwerd.” Jaer reikte met zijn hand naar je mobieltje en pakte hem zo uit je handen. “Geef terug!” Gilde je. Jaer hield de telefoon boven je hoofd zodat hij het kon lezen en jij er niet bij kon. “Oehlala, een date met dé Taylor Lautner?” Jaer rolde met zijn ogen en gaf je mobieltje terug. Je zag aan zijn gezicht dat dit sarcastisch bedoeld was. Je zei er maar niks over. “We gaan toch niet echt naar mijn hotel?” Vroeg Jaer. Hij veranderde snel van onderwerp. “Nee, natuurlijk niet. Dan moet ik alsnog in mijn eentje naar mijn eigen hotel rollen.” Lachte je. “Mag ik nou mijn telefoon terug? Ik wil hem even terug sms’en.” “Sure.” Zei Jaer met tegenzin. “Alsjeblieft.” Hij overhandigde je het telefoontje. Snel sms’de je Taylor terug:
Super! :D Cannot wait to see you again! Waar en hoe laat? Xxx
Done.” Zei je. Meteen nadat je het sms’je verstuurd had kwam er een luide ‘ping’ uit je mobiel. Je fronste je wenkbrauwen. Zo snel al? Maar het was Félicia, niet Taylor.
De kust is veilig. Kom maar weer terug, ik heb je wel door. – F
Goodness, Félicia.” Je trok een gezicht naar Jaer. “We kunnen terug?” Jaers gezicht stond op onweer, maar toen hij doorhad dat je tegen hem sprak, zette hij gauw een neppe glimlach op. “Oké. Ik wil die vriendin van jou wel eens beter leren kennen…”

“Hoe vaak moet ik nog zeggen dat het me spijt?” Zei Félicia met een wanhopig gezicht. Je had haar een paar keer geconfronteerd met het feit dat Justin hier was, dat jij er niets van wist en dat ze hem verstopte voor jou. Eigenlijk vond je het ook weer niet zó erg, maar je hield er gewoon van om haar af en toe eens lekker te stangen. “Oké dan, ik vergeef je. Maar alleen als je me belooft dat je het de volgende keer eventjes aan me meldt.” Félicia glimlachte en zuchtte opgelucht. “Natuurlijk. Dankje.” Ze richtte zich op Jaer, die haar onderzoekend aankeek. “Zo, Jaer.” Ze sprak zijn naam uit alsof het een exotische vrucht was. Jaer vond dat zo te zien maar al te leuk. “Vertel eens wat over jezelf?” Félicia leunde lichtjes naar voren. Jij wist dat dat een standaard flirtpose was en grinnikte er stiekem een beetje om. Zolang ze die Justin ook maar even een klein momentje uit haar hoofd had.

Reageer (5)

  • lovingnouis

    Mooie fotooo <3
    Geweldig verhaaaal <3

    1 decennium geleden
  • Cleverness

    ik ben nu mee dan een uur bezig met het lezen van je verhaal!
    echt leuk!(K)

    1 decennium geleden
  • Strengthless

    ik vind jaer leuker dan justin.
    stiekem is jb wel knap hoor ;$

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    OMG!
    Je bent gewoon geweldig!

    Op naar de 1000 en nooit meer stoppen!
    x x x(K)

    1 decennium geleden
  • Knightwalker

    Félicia kan dan beter met Jaer gaan dan met Justin. 8D Snel weer verdr. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen