Foto bij lost in your world. 10

bedankt voor al jullie reacties eigenlijk nogg. :)

Ik hoor heel wat mannenstemmen door elkaar en voel dat ik op de bank lig. Fijn dus ik was in slaap gevallen en hun zitten gewoon rustig te praten en zeker te wachten tot ik wakker word, nou ik doe mijn ogen pas weer open als ze weg zijn. En eindelijk na ongeveer 5 minuten vertrokken ze eindelijk om verder te zoeken naar Bella die nog altijd verdwenen is. Ik wachtte voor de zekerheid nog 1 minuutje en toen deed ik mijn ogen open en zag dat echt niemand meer zat, ik strompel naar boven naar Bella’s kamer. Ik pakte haar mobiel, zocht Edward op en drukte op het groene hoorntje. Hij ging een aantal keer over meer werd niet opgenomen, fijn! Wat een hulp. Ik ga op haar bed zitten, mijn hand glijdt over de deken heen. Ik mis haar

Jacob pov.

Ik loop weer naar binnen, om toch heel even te gluren naar Rosa. Maar Rosa licht er niet, er klinkt wat gestrompel naar boven. Op de bank licht haar mobiel, ik weet dat het niet mag maar kan de verleiding niet laten, ik pak haar mobiel en ga naar haar inbox die ze netjes bijhoud, er staan er 2 ongelezen in van een ene Twan en ene Fleur en een gelezen van.. Bella, ik klik op openen. Nou weet ik het zeker dat het een bloedzuiger was, uit nieuwsgierigheid open ik het smsje van die Twan ook.

Schatje
Gaat alles goed? Ik hoorde van Chayenne dat je de klas uit was gerend, dat wijf van wiskunde wou je een gele kaart gaangeven hahah.
Ik mis je lieverd. (l)


Ik lees al niet meer verder, Rosa en ik leken voor elkaar gemaakt te zijn, ik begin te trillen. Ze hoort bij mij en niet bij die kneus. Toen ik haar zag, het leek zo perfect te zijn! Ik smolt gewoon, ik wou alleen haar en niemand anders meer.. maar nu.. ben ik te laat .. ALWEER! Eerst ging het zo met Bella en haar vampieren vriendjes en nu Rosa. Alleen dit keer geef ik niet op, ik heb er alles voor over, zelfs om die kneus te vermoorden als het moet.

Reageer (3)

  • Inger1234

    leuk!!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Pam

    Snel verde r(H)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen