Ik liep naar de keuken en plofte neer op een kruk. "hoe was het bij Justin?" vroeg mijn ma. "leuker dan dat het hier thuis geweest zal zijn" zei ik terug en ik liep naar de koelkast om er een blikje cola uit te halen. "Denise is verlieeffdd Denise is verlieefd" schreeuwde Roos. Normaal zou ik haar op dr bek geslagen hebben maar nu niet ik wist nu iets beters. "en Roos steelt geld uit mama's portemonnee" riep ik terug. "wat?" riep mijn moeder. "is dat waar roos?" "ik heb er een filmpje van" zei ik. ik stond op en pakte mijn telefoon uit mijn tas. Ik gooide hem op het aanrecht. "bij video's de derde" riep ik voordat ik de trap op liep naar mijn kamer. Mijn kamer was de mooiste kamer van de hele wereld, dat vond ik dan. Hij was roze, maar niet zomaar roze, nee vel roze en baby roze mijn favoriete kleuren roze. Ik plofte meer op mijn bed. Ik pakte mijn laptop, die ook roze was. Schiet op kut ding. Ik klikte op mijn bureaublad twitter aan. Even snel inloggen.
Xdenisee: OMG! GE-WEl-DIG weekend gehad!
Mijn kamerdeur vloog open, daar stond Roos. "vuile kut kind" zei ze en ze gooide me telefoon op de grond. Gelukkig had ik (roze) vloerbedekking waardoor hij hopelijk minder beschadigd was. "eigen schuld" zei ik en ik stond op om mijn telefoon te pakken. Boos liep Roos weg. AARGGH ik kan dat kind niet uitstaan. Ik klikte op nieuw bericht.
ontvanger: Justin
i miss you sooo much
xx

Ik wilde dat hij bij me was. Ik kon niet wachtten tot het weekend was, dan had ik misschien me diploma en dan was Justin er. 'PiepPiep'
Een sms! ik opende hem.
afzender: Justin
I miss you too!
xx <3

Ik liet me op mijn bed vallen en staarde naar mijn telefoon. Uiteindelijk viel ik in slaap met mijn telefoon in mijn handen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen