Foto bij what did i do wrong to make you hate me so much. "tom.K"

*tijdsprongt* de avond van de date.

amy pov

ik ben me klaar aant maken voor de date. aan de ene kant zie ik het niet zo zitten. met al die paparazi's er bij. toch ben ik een beetje bang over de meningen van de fans.'amy! tom en david zijn er!'. ik loop naar beneden en zie tom en david zitten. 'hallo amy' zei david. 'hallo' zei ik beleeft terug. ik ga naartom en geef hem een knuffel en een kus op zn wang. 'dus je weet wat er vanavond te wachten staat?' vroeg david. 'ja dat weet ik'. 'dan zijn weg' zei tom. ik geef vlug een knuffel aan mn nicht en loop dan de deur uit. 'okay tom, jij moet parkeren waar de paparazi's staan en dan ga te voet verder naar de restuarant. 'okay' zei tom. ik voel mn hart kloppen in mn keel ergenwas ik een beetje bang. tom parkeert en meteen staan er paparaz's. 'ben je er klaar voor amy?' zei david. 'ja' zei ik. we stappen uit en meteen word ik verblind door al die flitsen. tom neemt mn hand en samen wandelen naar het restaurant. als we binnen zijn zie ik david naar en tafel lopen waar de andere mamagers zitten. david zei nog dat hij expres een tafel geresaveert heeft bij het raam. ik en tom kregen een menu kaart.'tom dat is kei lastig met al die paparazi's.kvoel me een beetje ongemakkelijk' 'het is niet voor lang. als de paparazi's een foto hebben van ons terwijl we zoennen of zo dan zijnze weg' 'okay. dus op wat wachten we dan.?' zei ik. voor dat tom kon antwoorden kwam er al een ober af. hij neemt onze bestelling en liep dan weg. tom kijkt me lief aan. ik kreeg spontaan en lach op mn gezicht. ineens neemt tom mn hand weer vast die op het tafel lag en verstrengeld zn vingers met de mijne. 'tegen morgen staat dat op het nieuws' zeit om. 'ik ben bang en benieuwed' zei ik lachend. 'ik ook zei tom'. tom buigt over de tafel en onze gezichten kwamen dichter bij elkaar voor dat tom zn lippen op de mijne palnt kwam de ober af. ik hoor tom zuchten. 'smakelijk' zei de ober. 'stome ober die ons moment verpest' mompelt tom. ik schoot in de lach en zie dat tom ook moest lachen.
na ons eten kwam de ober terug. 'wensen jullie nog een desert?' vroeg de ober. 'ja' zei ik en tom samen. dan krijgen we een desert menu. dan komt de ober weer terug en zeggen wat we willen. ik kijk tom aan. en hij mij. 'en nu is het hopen dat we nu niet meer gestoord worden zei tom'. weer buigt hij over de tafel. 'alstubieft jullie desert' zei de ober. 'godverdomme' zei tom geirriteerd. de ober shrok wat en liep dan snel weg. '3de keer goeie keer' zei ik lachend. 'ja het is hopen. en ik zweer dat die ober dat expres ded' zei tom. ik schoot en de lag. en zie dat tom er ook me kon lachen. ineens komt david. 'hoe gaat heet hier?' 'goed behalve dat die ober ons op een ongepaste moment altijd stoort' zei tom. david lacht. ' dat heb ik gezien ja. daarom kwam ik hier. ik heb een paar paparazi's naar huis gestuurt dus we hebben en stuk of 4 over. en ik stel voor om naar de strand te gaan of op het dijk gaat lopen en dan elkaar kussen. daar zal je niet gestoord worden' zei hij. 'goed idee' zei tom. 'we gaan ze voet naar het strand want het ligt hier juist om de hoek' zei david. 'okay' zei ik en tom inkoor. we betalen ons rekening en loop dan het restuarant uit. tom legt zn arm rond mn middel en ik doe het zelfde bij hem. natuurlijk wordt er vragen gesteld maar we beantwoorden ze niet. we komen aan bij het strand. 'waar wil je lopen op het strand of op het dijk' vroeg tom. 'op het dijk' zei ik. we lopen op het dijk. ineens geef ik tom een zoen op zn wang. 'waarom geef jij nu een zoen?' vroeg tom lachend. 'omdat wij een koppel moeten spelen' zei ik. tom lacht naar me en ik naar hem. zom laat mn middel los en ik laat de zijne los. tom staat stil en trekt me dichter tegen hem aan. natuurijk om het professioneel te lijken zijn de paparazi's verstopt. tom zn gezicht kom dichter. dan voel ik zn lippen op de mijne. ik voel tom's tong tegen mn lippen. voorzichtig open ik mn mond. daar staan we dan te zoenen.ik sla mn armen rond zn nek en hij legt zn handen op mn kont.
hij verbreekt de zoen en kijkt me lief aan. 'gaan we naar huis?' vroeg hij zacht ik knik. welopen richting de auto natuurlijk hand in hand. en de paparazi's volgen ons. bij de auto zien we david staan. we stappen in. 'en is het gelukt?' vroeg david. 'ja het is gelukt' zei tom weer. 'en nu maar wachten voor morgen.' zei ik. toch vraag ik me af wat tom zal doen als fans er negatief ovet denken. we zijn thuis aan gekomen. 'leuk je te ontmoeten david' zei ik. 'het was leuk om jou ook te ontmoeten' zei hij en heeft me een knuffel. 'en jou zie ik morgen' zei ik naar tom. 'ja en ik zie jou ook morgen'. zei hij. ik heef tom een kus op zn lippen. en loop dan naar mn eigen huis.

Reageer (1)

  • Ichwillliebe

    whoeh!
    Ik vind hem leuk!
    Jammer dat je nog niet verder hebt geschreven.
    ik neem aan dat dit niet het einde is? hehe.;p
    dus, snel verder, alsjeblieeft?!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen