Foto bij lost in your world. 9

kudoo.? (L)

Jacob pov.

Charlie had gebelt, eerst Bella vermist en nu ook Rosa ,MIJN ROSA! Na dat Charlie had gebelt, had Sam ons de opdracht gegeven om haar te gaan zoeken. Ik en Paul zoeken nou al ongeveer een uur lang, de rest is aan de andere kant van het bos. ‘als een nou kon bellen, misschien hoor je hem afgaan’ Denk ik ‘misschien is ze helemaal wel niet in het bos, misschien is ze net als Bella door dezelfde vampier meegenomen, mischien is het die rode weer’ denkt Paul, ik grom ‘ kan’ dan is het weer stil, na 5 minuten horen we Quil ’Volgens mij ruik ik hier iets!’ we gaan op de geur van haar jas af. Meteen draaien Paul en ik om en rennen tot in het midden van het bos, daar zien we Quil, Sam, Jared en Embry zoeken. Ik zie Leah en Seth nog aankomen rennen. ’gevonden’

Rosa pov.

Ik kom weer een beetje bij en voel een enorme hoofdpijn en ik ril van de kou. Ik probeerde mijn ogen te openen, maar toen hoorde ik gesnuffel. Meteen hou ik me doodstil. Ik hoor van allerlei soorten geluiden, ik word door 2 armen opgetild. Als ik verschillende mannenstemmen hoor durf ik helemaal niks meer, ik blijf me voordoen alsof ik nog steeds buiten bewustzijnde ben. De man voelde fijn warm en had geen shirt aan. ‘Ze is oké Charlie’ Hoor ik de Man zeggen, dan schiet alles me weer te binnen.
Bella.

Ik hoor iemand aan komen rennen en ik word over gegeven aan Charlie, hij brengt me naar binnen en legt me op de bank. ‘Laat haar maar rusten’ weer een andere man, die stem komt me iets bekender voor. ‘Hoe gaat het met haar?’ En deze stem komt me heel bekend voor, Jacob. ‘Goed, jongen ze heeft gewoon rust nodig’ Nou herken ik de stem, het is Billy, de vader van Jacob. Ik heb er even allemaal geen zin meer in en val weer in slaap voor 10 minuten.

Reageer (6)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • jenfairytale

    snel verderrrr

    1 decennium geleden
  • MissPizza

    sneeel verdeer ^^

    1 decennium geleden
  • Pam

    Snel verder
    I'm waiting....................

    1 decennium geleden
  • Troians

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen