Foto bij lost in your world. 8

sorry dat het zo lang geleden is, maarik was de laatste dagen heelerg ziek!

Het is pauze, ik Twan, Ruben en Chayenne lopen naar buiten om te smoken. Haha ik ben zojuist degene hier met het slechte invloed omdat ik ze eraan heb laten beginnen. Buiten zie ik geen enkele auto van de Cullens meer staan, ik pak mijn bb en sms naar Bella:

Waar hang jij uit? X

Ik druk op verzenden en steek mijn sigaret op. ‘Nog iets van Bella gehoord lieverd?’ vraagt Ruben en ja hij is duidelijk gay. Ik knik van nee. ‘Komt wel goed, schatje’ zegt Twan en geeft me een kus. Ik glimlach ‘dat weet ik’. Na 10 minuten gaat de bel, we strompelen weer naar binnen en ik en Chayenne lopen samen naar wiskunde, bahbah. In de les voel ik mijn zak trillen, zonder het opvallend te doen haal ik mijn mobiel uit me zak en zie dat het een sms van Bella. Misschien is ze weer terug! Ik klik op openen

Roos, maak je geen zorgen! Het gaat goed met me, je moet 1 ding voor me doen, verzin een smoes voor Charlie ofzo. Een smoes omdat ik nooit meer terug kom. Vergeet niet dat ik je nooit zal vergeten roosje!

Ik krijg tranen in mijn ogen , dauw mijn mobiel weer in mijn zak pak mijn tas en ren het lokaal uit. ’MEVROUW SWAN! KOM ONMIDDELLIJK TERUG! ‘ word er nog geroepen, ik trek het me niet aan en ren het gebouw uit, zo snel mogelijk naar huis. Ik neem een kortere route door het bos. Halverwege stort ik in.. Bella voor altijd weg.. Mijn zus, misschien ook wel mijn beste vriendin, ik vertelde haar altijd alles. Ik begin hard te huilen, na 2 minuten word alles vaag, donker en even rustig.

Reageer (1)

  • Pam

    Stomme Bella die weg gaat(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen