“Jongen, zullen we fair zijn en zal ik ook lopen.” Grijns ik als ik het park binnen skate. Bij het groepje laat ik mijn board achter en begroet ze vlug. Ik ren er vandoor als ik Fernando zie naderen. Ik zet me achter een muurtje en laat Fernando over mijn voet struikelen. “Veel plezier in Chelsea.”Zeg ik en druk een kusje op zijn wang. Bij het park ga ik bij de rest in het gras liggen. Na een uur besluit ikterug naar huis te gaan. “Ik zal het morgen mogen horen als ze van mijn actie horen.” Zucht ik en neem van iedereen afscheid en ga naar huis mijn bedje in.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Navygirl

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • Gerrard

    Alsjee!(:
    Ik hoop eigenlijk ook dat liverpool wint, anders ga ik ook huilen:$ maar t zou wel leuk zijn als torres ook keertje zou scoren. ik heb het dus ook niet echt met chelsea. Had nog nooit een wedstrijd van hun gekeken dus dacht hmm laat ik vanavond maar gaan kijken, maar ik vind het niks:$ maarja ik moet wel als ik torres wil zien haha:p
    Snel verderr<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen