Foto bij 83. You can choose again (:

Abo's erbij, abo's verdwenen? xd ok.
Ik wil even aan de trouwe lezertjes melden dat ik jullie gewéldig vind! Ik word telkens weer helemaal blij als ik jullie lieve reacties lees <'3.

Foto: Ja, het was weer eens tijd om een Taylor-blend te maken, vond ik (:
Even een beetje afgeraffeld, maar dat is niet erg, want Tay staat erop (A)

“Daar moeten we echt iets aan doen.” Zei jij vastberaden. “Kan niet.” Jaer draaide zijn hoofd van je weg en begon je weer verder te duwen. Maar zo gemakkelijk kon hij een onderwerp niet ontlopen bij jou. “Ik meen het, Jaer.” Je pakte zijn hand beet zodat hij wel móest stoppen. Jaer schudde zijn hoofd en zweeg. Je durfde er niet opnieuw over te beginnen, dus hield jij je ook stil. Wat een gezellige ‘wandeling’ moest worden, werd een depressieve stille tocht.

“Dankje dat je me hierheen gebracht hebt.” Zei je toen jullie aan waren gekomen bij het Dream Hotel. Je voelde je niet zo op je gemak, omdat jullie de hele weg niks gezegd hadden. “Niets te danken.” Zei Jaer, alsof er niets gebeurd was. Hij bleef aarzelend staan. “Moet ik nog met je naar binnen gaan?” Je wist even niet waar je moest kijken. “Als je Félies wilt ontmoeten.” Schoot je te binnen. “Ik denk dat die nu wel thuis is eigenlijk.” Dus gingen jullie samen het hotel binnen. De receptioniste zat weer op haar vaste plekje en begroette je hartelijk. “Hallo, meisje! En wie hebben we daar? Je gaat hier weg met de een en komt weer terug met de andere jongen?” Haar wenkbrauwen fronsten zich in een onnatuurlijke vorm. Je schudde verwoed je hoofd. “Aah!” De receptioniste besteedde geen aandacht aan jou en slaakte een gilletje. “Jaer Nokivic?!” Gilde de receptioniste uit. Haar kon het geluk niet op. Binnen een weekje al twee beroemdheden in haar hotel. “Eh, ja?” Zei Jaer. Hij keek je aan en rolde met zijn ogen. “Je hebt het goed voor elkaar meisje.” Zei ze tegen jou en ze ging verder met haar werk, of ze deed alsof. Met een knalrood hoofd ging jij met Jaer de lobby uit. “Wat een irritant mens.” Siste je. Jaer haalde zijn schouders op en duwde je in de lift. “Welke verdieping ook alweer?” Je toetste het al in voordat hij het vroeg. “Juist. Maar ik vind haar reactie niet zo heel vreemd, hoor.” Je liet een geïrriteerde kreun horen. “Ik wel. We zijn er alweer trouwens.” “Oh.”
Bij de hotelkamer aangekomen klopte je tweemaal op de deur. Was ze er wel of niet?


As the title says: jullie kunnen weer kiezen! Het spijt me, maar ik heb even geen inspiratie. Dus jullie mogen de volgende vraag beantwoorden:
Is Félicia er wel of niet?
Denk goed na, want dit kan consequenties voor het verhaal hebben *lacht duivels* (duivel)
Nee geintje, plaats maar een reactie ^.^

Reageer (13)

  • Lizacullen

    ze is er wel!
    Ik vind 't echt super dat je iedere dag een hoofdstuk hebt!

    (flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • Strawberrier

    ze is er wel

    1 decennium geleden
  • DUNBAR9

    Ben het eens met mijn 3 voorgangers .

    1 decennium geleden
  • Knightwalker

    Het zelfde als Nessielover & Rockbarbie. Of ze is ontvoerd door een pedofiel..
    wat is er trouwens met Jaer? o.o
    En snel verder. <'33

    1 decennium geleden
  • Camillia

    ze is er wel maar wat is ze aan het doen...(zip)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen