Foto bij lost in your world. 7

dat ben jij trouwens, zoiets... ongeveer ^-^
& sorry dat ik al 2 dagen niks heb laten horen!

Ik stap de douche uit en kleed me aan. Ik loop naar m,n kamer waar een pakje sigaretten op mijn bed licht. Slechte verslaving, maar ik zie het probleem niet zo. Ik haal er 1 sigaret uit en pak mijn aansteker, ik neem een hijs. Misschien is dit wel erger, roken op je kamer. Maar lang leven de parfum. Ik pak mijn mobiel en zie dat het ondertussen al 11 uur is. Ik rook mijn sigaret op en ga in bed liggen, ik viel al snel in slaap.

‘Piep!Piep!’ ik ram me wekker van het nachtkastje eraf, ik zie het er een knopje eraf gevallen is en ik doe een poging om hem te maken. Dan pak ik een spijkerbroek, mijn uggies en mijn favo Chanel truitje, doe mijn make-up en haar en strompel naar beneden. Bella is er nog niet. Ik pak rustig een broodje en zet de thee. Als ik klaar met eten ben is Bella er nog steeds niet. Ik loop naar boven en doe de kamerdeur van Bella open, oke wtf Bella is er niet!
Ik roep een paar keer naar haar. Dan bel ik haar, haar mobiel gaat af in haar kamer. Maar geen Bella te verkennen. Dan gaat de bel ik loop naar beneden en zie Edward bezorgt staan. ‘Bella’s foetsie, ik dacht mischien is ze bij jou blijven slapen.’ Mompel ik nogal droog. ‘Nou nee, dat is ze niet!’ roep hij bijna boos. ‘okee! Chillex zeg, dat kind kan nooit ver zijn’. ‘Ze kan verder zijn dan je denkt’ mompelt hij en rent naar boven. Ik ga op de bank zitten en pak mijn mobiel en ga maar wat smsen met fleur en een andere vriendin Chayenne. Oke heel fijn, nu kom ik bijna telaat. ‘Ik breng je wel snel’ zegt Edward die net weer terugkomt lopen. ‘oke’ ik loop achter hem aan, hij rijd echt, nee hij scheurt snel naar de school, beetje haast ofzo? Ik bedank hem als we er zijn, hij knikt en scheurt weer weg. Had hij zelf geen school? Nouja zal wel. ‘EWA CHIKA!’ hoor ik achter me gillen, ik lach ‘ha meid!’ enge ef Chayenne een knuffel, dat kind spoort ook voor geen meter. Op een afstandje zie ik hem weer…
Jacob.. Ademen Roos! Ademen!
Hij is er vast niet voor mij, denk opzoek naar Bella, die gewoon verdwenen is. Dan gaat de bel en ik sla een arm om Chayenne heen en we lopen grappend en al naar binnen.

Reageer (6)

  • benign

    Sneeel verder!!

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • SPECS

    VERDUUUUUR:D

    1 decennium geleden
  • NaomiLove

    super story
    snel weer verder

    1 decennium geleden
  • jenfairytale

    super story xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen