Foto bij lost in your world. 5

ik doe niet aan waarschuwen,
daar ben ik te lui voor;p

Aangekomen hoor ik een plofje, ik kijk gauw uit het raam en zie Jacob wegrennen. Ik voel automatisch mijn hart sneller op en neer gaan. Ik dacht na wat me net overkwam en ik voel de vlinders weer alle kanten op vliegen. Ik doe mijn muziek nog harder en ga op m,n bed zitten met mijn hoofd tussen me handen. ‘ETEN!’ hoor ik Charlie beneden roepen. ‘kom al!’hoor ik bella roepen, ik antwoord niet maar loop wel naar beneden. Wanneer ik uit mijn kamer loop, bots ik tegen bella op waardoor ik een vage blik terug krijg, heeft dat met net te maken?

Bella pov.

Ik weet niet waarom, maar hoe Rosa en Jacob elkaar net aankeken. Ik kreeg gewoon een jaloezie gevoel, was ik dan toch verliefd op Jacob? Had hij toch al die tijd gelijk? Ik hoor eigenlijk niet te zeuren. Ik heb Edward toch. Ik pak mijn mobiel en sms hem.

Het spijt me echt van vanmiddag..

Toen ik vanmiddag met Jacob naar zijn huis ging was het er gezellig. Heel erg gezellig, ik zag Jacob bijna 3x me proberen te zoenen maar onopvallend ontweek ik hem. Had ik hem moeten antwoorden? ‘ETEN!’ roept Charlie van beneden. ‘Kom al!’ roep ik terug. Ik loop naar de trap waar ik tegen Roos aanbots, die er duidelijk niet bij is. Inprenten dat was wat er net gebeurde, langzaam komt het jaloerse gevoel weer terug, ik geef haar een vage blik enloop door naar beneden. Ik schuif aan tafel en hoor Charlie ‘Smakelijk’ mompelen. Roos brabbelt wat terug. ‘Ik hoorde van Billy dat je bij Jacob was geweest?’ vraagt Charlie aan me na een lange stilte, ik zie Roos gelijk nieuwschierig kijken, ik knik. ‘Ja, hij vroeg of ik even langs kon komen’ antwoord ik zonder te laten merken dat ik er letterlijk zo’nbeetje de hele dag heb gezeten.

Reageer (2)

  • Camillia

    leuk verhaal p.s I LOVE YOUR PICTURES (H)(H)(H)(Y)

    1 decennium geleden
  • feelingsx

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen