Foto bij lost in your world. 4

kudo? (L)

Ik loop naar boven en doe op mijn kamer de muziek hard aan. wtf waar is dat wijf. Gaat eerst bij jacob achterop en spijbelt en dan laat ze mij maar bij school staan, geiriteerd pakik mn bb en sms:

Jij nakt echt!

Ik hoor ineens het geluidje van Bella's mobiel vanuit haar kamer net boven het muziek uitkomen. Huh?
'roos smst: jij nakt echt! waar slaat dat nou weer op?' hoor ik bella's stem. Zachtjes doe ik de deur op een kiertje open en zie dat bella op haar bed zit en jacob tegenover haar staat, ZONDER SHIRT! ik begin bijna te kwijlen. Dan kijkt jacob richting mijn kant en ziet me staan. 'Fuk'mompel ik en bella draait zich ook om. 'waar slaat dat smsje nou weer op?' vraagt ze beetje boos. 'Nou eerst ga je achterop bij hem, dan laat je mijn zonder vervoer zitten, en nak je edward die me net trouwens gebracht heeft.' Antwoord ik bitchy. 'o' krijg ik als enige terug. 'En sinds wanneer spijbel je?' ze weet even niks te verzinnen. 'Ik had wel wat belangrijkers te doen.' 'om met jacob mee te gaan?' hij kijkt verbaast dat ik zijn naam weet. Jacob en ik hebben nou nooit echt gesproken zegmaar.. maar ik heb wel naar hem gegluurd en zijnnaam horen vallen. Hij keek me recht in m,n ogen aan en toen.. ik weet eht neit precies hoe ik zoiets zal moeten beschrijven. ik bedoel het voelde perfect. Dan hoor ik bella kuchen, lekker het moment verpest. Ze kijkt vaag naarjacob die zijn schouders ook verbaast ophaalt en mij aankijkt. maarik ben ondertussen al naar mijn kamer teruggelopen.

Reageer (2)

  • SPECS

    OMGOMGOMG INPRENT!!!! AAAAAAH.(flower) als ik het fout heb ben ik genaaid. xd nou ja...snel verder? (flower)ps: ik heb abbo gepakt. :D

    1 decennium geleden
  • Octopussy

    lijkt me leuk!
    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen