Foto bij 56 - Jacob Black

Hée!
Even een mededeling/smeekbede/vraag :P
Ik ben niet iemand die graag vraagt om reacties, of vind dat ik te weinig reacties krijg, want de reacties die ik altijd weer krijg maken me helemaal vrolijk. Ik irriteer me altijd mateloos aan mensen die smeken om reacties of zeggen bij 30 reacties ga ik verder, dan heb ik altijd zoiets van reacties moeten spontaan zijn en niet geforceerd. Maar, ik ga jullie nu toch vragen een reactie te geven, maar niet omdat ik van reacties hou (dat doe ik wel(A)) maar omdat ik wil weten of jullie het verhaal de laatste tijd minder vinden worden. Mijn abo's lopen namelijk de laatste tijd best wel een beetje terug en ik zou graag weten hoe dat komt, of júllie vinden dat het beter kan (en er ook dan even bij zeggen hoe)

Ik hoop dat jullie je niet geforceerd voelen ofzo en ik ga ook niet zeggen bij zoveel reacties ga ik verder, maar toch hoop ik dat jullie het me even willen laten weten (flower)

En dan heb ik nog even 1 opmerking, ik heb namelijk vanaf woensdag toetsweek, dus ik schrijf wss deze week ietsje minder ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Aliah

    Ahh zoo lief snel verder (Y)

    1 decennium geleden
  • RVertonghen

    :$
    Ik had een beetje alle mailtjes van Q verwijderd:$
    Dus ik wist niet dat je al weer verder was..
    bad me):

    1 decennium geleden
  • Jolijnxxx

    Ik heb geen abo, maar volg jouw verhaal wel altijd. Maar idd zoals al gezegd is: ik denk dat het komt doordat je niet zo heel veel schrijft. Maarja daar kan jij waarschijnlijk ook niks aan doen, want volgens mij heeft iedereen het super druk op school..
    Ik blijf hem in ieder geval wel lezen en zal wat vaker een reactie achterlaten (A)
    x

    1 decennium geleden
  • Nonchalance

    Oke, ik weet niet waarom de mensen afhaken dus ik kan ook niet zeggen wat je beter moet doen ofsoo want ik ben wel nog steeds een trouwe abo die niet wegggaat(A). Maar misschien is het omdat je weinig schrijft/upload en we altijd zolang moeten wachten. Ik begrijp ookwel dat school voorgaat en dat je soms gewoon even geen tijd hebt, maar als je een verhaal leest die spannend is en je stopt net wanneer het nog spannender is, en pas na soms bijvoorbeeld 3 dagen weer schrijft is de spanning er wel vanaf. begrijp me niet verkeerd: Je verhaal is echt helemaal geweldig maar misschien is het voor ons leuker als je misschien ietsje vaker schrijft zodat de spanning toch nog in het verhaal blijft. Hoe dan ook blijf ik abo.. of je nou elke dag schrijft of desnoods 1 x in de maand
    Dus snel verder dan he?:P
    xx

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    het verhaal is goed , maar als jake haar bijt ofzo kan ze dan geen jake wolf worden , ze blijft toch niet altijd zo :( dat is siireus te slegt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen