Er staan Sam vandaag 2 verassingen te wachten.

Alle spullen van haar moeder waren weg, alle sporen dat ze er ooit had gewoond waren verdwenen, en de band tussen Sam en haar vader was alleen maar beter geworden. Hij had zijn leven weer opgepakt, nadat hij het redelijk zwaar had gehad, omdat hij nu ineens het hele huishouden in zijn eentje moest regelen. Hij werkte ook weer, nadat hij een paar weken vrij had genomen. Het is vrijdag het 2de uur, Sam heeft nu Duits van haar mentor, mevrouw Beijk, een jonge, vriendelijke vrouw.

'Jongens, ik heb een nieuwe plattegrond gemaakt, hij ligt op mijn bureau. Ga alsjeblieft zo zitten.' De hele klas klaagt en gaat chagarijnig op de nieuwe plekken zitten. 'Sam, je zit naast mij!' Het is David, waar ze nog steeds verliefd op is, ze begint ook al te merken dat hij verliefd op haar begint te worden, ze ziet hem steeds vaker naar haar kijken en ze staan elke pauze met elkaar te kletsen. Haar hard begint sneller te kloppen, nu moest ze elke les naar hem gaan zitten? Dat is gewelig! Snel gaat ze glimlachend naast hem zitten en de rest van de dag vliegt veel te snel voorbij. David en Sam fietsen samen een stuk naar huis. Bij het pleintje dat ze moeten plitsen blijven ze even staan, er valt een stilte. 'Sam, ik ben verliefd op je.' Sam glimlacht. 'Ik ook op jou'. Ze geven elkaar een knuffel en fietsen allebei naar huis.

- bij Sam thuis -

Als Sam thuis is gaat ze gelijk naar haar kamer met haar laptop zitten. David is op MSN, hij begint gelijk tegen haar te praten. 'Hebben we nu iets samen?' 'Natuurlijk, wat denk jij dan'. Ze hebben ze een heel gesprek. 'Zullen we morgen iets afspreken?' vraagt Sam. 'Ja, is goed! Kun je mij bellen? Mijn beltegoed is op.' Sam hoort haar vader van beneden roepen. 'Sam, kom je ook nog een keer naar beneden?'. Ze zegt tegen David dat dat goed is en loopt naar beneden, ze gaat naast haar vader op de bank zitten. 'Sam, ik moet je wat vertellen. Op het werk heb ik een vrouw leren kennen, en we hebben al een paar keer afgesproken. We hebben iets samen, ze komt vanaf volgend weekend bij ons wonen met haar zoon.' Sam schrok, haar vader zag dat. 'Ik snap dat je dat een hele schok vind. Ze heet Natasja, ik geloof dat haar zoon een jaartje ouder is dan jij. We gaan morgen met zijn allen naar Walibi World, daar wilde je toch altijd al heen?' 'Ja! Walibi World is leuk! Maar komt haar zoon dan ook bij ons wonen, en waar, we hebben maar 2 slaapkamers. En wanneer is hij dan bij zijn vader?' 'Rustig aan Sam, ik heb overal aan gedacht. Toen haar zoon 2 jaar was is haar man, en dus zijn vader overleden. We gaan samen een nieuw huis zoeken, hij slaapt tot die tijd bij jou op de kamer, zondag gaan we een stapelbed kopen, dus we krijgen nog een druk weekend.' Sam denkt gelijk aan David, ze zouden morgen samen afspreken. Snel stuurt ze een smsje: 'Ik kan dit weekend niet afspreken, ik heb ineens een heel druk weekend.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen