Foto bij Hoofdstuk 3.

"ja Tuurlijk, als jij maar je best doet mag zij alles" zei Scooter. "Oke, waar hebben jullie het over?" vroeg ik terwijl ik ze aan keek. "dat is een verrassing, maar op welke stoel zit je nu?" vroeg Justin. "op stoel 15" "Oke dan zit jij straks ook op die stoel". Ik zat gewoon vooraan bij het concert van Justin Bieber. Justin liep weg en ik pakte mijn iPhone. Ik klikte twitter aan, dit moest ik op twitter zetten!
Xdenisee: straks Justin Bieber concert rij 1 stoel 15!!!!
Even daarna Werd ik geretweet.
Moniiieeekkk: @Xdenisee dat was toch uitverkocht? Maar echt rij 1??
Xdenisee: @Moniiieeekkk ja maar ik had vandaag meet&great met jb en kreeg un kaartje

ik klikte twitter weer weg. Daar kwam Justin al aan gelopen. "Kom je mee, dan gaan we nog een spelletje spelen" zei hij terwijl hij naar me knipoogde. Ik liep achter hem aan en we kwamen weer in zijn kleedkamer. "welk spel zullen we doen?" vroeg Justin. "maakt mij niks uit, kies jij maar" zei ik. "dan weet ik het al, singstar!" zei hij lachend. "Oke, maar dan win jij sowieso al" zei ik. "daarom ook" lachte Justin. Ik moest ook lachen. Justin pakte de spullen voor het spel en startte het op.   Hij gaf mij een microfoon. "welk liedje?" vroeg hij en hij liet verschillende liedjes zien. "Bruno Mars just The way you are" riep ik. Hij klikte het liedje aan. Evenlater stonden we te zingen. Justin deed het zo sirieus dat ik moest lachen. "just The way you are" zong Justin nog na toen het lied was afgelopen. Ik lag op de grond te lachen. "lach je me uit?" vroeg Justin terwijl hij me boos aan keek. "ja" antwoorde ik. Nu moet Justin ook lachen. "nou, ik zorg ervoor dat jij helemaal vooraan zit met mijn concert en dan ga jij me uitlachen?" ik moest nog harder lachen. "ik zal je een reden geven om te lachen" zei hij en liep naar me toen en begon me te kietelen. Ik hield het niet meer en Justin ook niet. Daar lagen we met z'n tweeën op de grond te lachen. Toen kwam Pattie binnen. Die zag ons op de grond liggen lachen en toen moest ze ook lachen. Als het niet zo grappig was geweest dan had ik me dood geschaamd. "waarom liggen jullie op de grond?" vroeg ze toen ze uitgelachen was. "omdat het grappig was" antwoorde ik terwijl ik de tranen van mijn gezicht afhaalde. Justin stond op en stak zijn hand uit ik pakte zijn hand aan en hij trok me omhoog. Ik ging op de bank zitten en Justin volgde mijn voorbeeld. "ik kwam zeggen dat Denise de zaal in moet omdat de deuren zo open gaan" zei Pattie. "Oke" zei ik en stond op. "tot straks" zei Justin. Hij omhelsde me en gaf me een kus op mijn wang. Ik liep de deur uit achter Pattie aan. 
Ik zat op mijn Plek en zag de zaal vol stromen. Ik keek achter me en zag op rij 11 Laura en Romy zitten. Ik pakte mijn iPhone en stuurde Laura een sms. ik zie jullie, ik zit op rij 1. Xx ik wachtte tot dat ze het zagen. Opeens ging Laura's hoofd omhoog en begon ze te zwaaien. Ze kwam naar me toe gelopen. "zit jij op rij een?!" zei ze "ja, van Justin moet ik hier gaan zitten" "owja je had die meet en great vandaag, hoe was het?" "het was geweldig! We hebben op de grond gelegen van het lachen". Laura keek me verbaast aan. "lang verhaal" zei ik snel. "haha Oke, maar ik ga weer naar Romy, misschien tot straks" "ja, Doeii" Laura liep weg. 
5 minuten later ging het licht uit. En hoorde je love me door de speakers. Ik zag Justin opkomen. Hij gaf me een knipoog. Hij was echt leuk! Hij had al een aantal liedjes gezongen toen de pauze begon. Ik zat rustig te wachten tot het weer verder ging.  "ben jij Denise?" vroeg iemand van de bewaking "ja, hoezo?" "je moet even meekomen" zei hij terwijl hij de dranghekken opende. Ik liep er door en wachtte tot hij ze weer had vast gemaakt. Ik liep achter hem aan naar Justin. "je verrassing gaat zo komen" zei hij. "wat is dat daaannn?" zeurde ik. "dat weet je snel genoeg. Zullen we een spel spelen?" vroeg Justin. "Oke welk?" "ten questions?" "Oke, jij mag beginnen" zei ik snel voor dat ik als eerst moest. "Oke, heb je broertjes of zusjes?" goede vraag Justin, niet dus. Ik slikte even, ik zag Justin me aan kijken ik moest het zeggen. "ik had een broer Roy, maar hij is 2 jaar geleden raak gereden door een vrachtwagen" zei ik. "Ow, sorry het spijt me dat ik het vroeg" zei Justin. "het geef niet, die vraag krijg ik wel vaker" "heb je een vriendin?" vroeg ik om snel over een ander onderwerp te beginnen en ik mocht nu een vraag stellen, toch! "nee, maar er is wel een meisje dat ik leuk vind" " en heb jij een vriendje?" "nee, gewoon vrijgezel!" antwoorde ik. Er verscheen een glimlach op Justin's gezicht. "JUSTIN, je moet weer op" schreeuwde Scooter. Justin pakte mijn hand en trok me mee. "wacht hier tot ik je kom halen" zei hij en gaf me een kus op mijn wang. Hij rende het podium op. Hij zei iets tegen zijn fans en begon one less lonely girl te zingen. Opeens zag ik iemand met een kruk het podium op lopen. Niet veel daarna kwam Justin naar me toen en pakte mijn hand. Hij liet mij op de kruk zitten en zong gewoon verder. Ik voelde me speciaal. Toen het liedje afgelopen was pakte hij mijn hand en gaf me een kus op mijn wang. In mijn broekzak voelde ik mijn telefoon trillen. Justin hielp me op de rand van het podium waar we een paar uur geleden ook hadden gezeten. Toen begon hij baby te zingen. Het was zo mooi!
Het concert was afgelopen ik zat met Justin in zijn kleedkamer. Hij stond onder de douche en ik keek op mijn telefoon. 8 gemiste oproepen. Van Laura, Romy, Joyce, Daniella, Marleen, Femmie, Nicol en Saskia. Ik had geen zin om ze terug te smsen of te bellen. "vond je het leuk?" vroeg een stem achter me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen