Engels gedicht: Love .. (I think)
voor een persoontje... sommige mensjes weten wel over wie t gaat. ^^
Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.
Reageer (1)
Mooi!
1 decennium geleden(of, is met één is... Als je off met twee ss'en schrijft, betekend het 'uit'... Let maar niet op mij)