Foto bij Hoofdstuk 2.

Dit is Denise.

Denise pov.[b/]
Eindelijk was het vrijdag. Het allerlaatste uur was bijna afgelopen en dan zal ik naar Justin Bieber gaan! .Nog 5 minuten de les was gewoon rustig gegaan. Alleen de laatste 10 minuten werd ik steeds zenuwachtiger. Wat als ik straks als ik voor Justin Bieber stond niks kon zeggen? Ik besloot om mijn spullen alvast op te ruimen en Saskia volgde mijn voorbeeld. Nog 3 minuten. Saskia keek me aan en we begonnen te lachen. Waarom? Geen idee het was gewoon even leuk om de spaning er af te lachen, met Saskia kon je altijd lachen.
*trrriiiiinnnnngggggg*
hèhè eindelijk de bel. Ik rende naar mijn kluisje pakte mijn jas en deed die aan. Ik liep naar buiten waar ik mijn moeder zag staan en ik stapte in. "ben je er klaar voor?" vroeg ze. "ja helemaal" "heb je de mail bij je?" "uhm... Ja, hier is hij" mijn moeder zetten de radio wat harder. Het liedje wat begon was Nelly met just a dream. Normaal zong ik altijd heel hard mee op dit lied maar ik was nu te zenuwachtig. 
We waren op de snelweg en zag dat Rotterdam al aan gegeven stond. Mijn moeder pakte de afslag en we zagen een groot gebouw in zicht komen. "kijk eens daar is dan ahoy" zei mijn ma terwijl ze stopte voor de ingang. "moet ik nog even mee lopen?" vroeg ze. "nee, ik ben oud genoeg hoor mam". Ik stapte de auto uit en liep richting de ingang. Daar stond een grote meneer. "wat kom je doen?" vroeg hij terwijl hij mij aan keek. "ik kom voor de meet en great met Justin Bieber" zei ik terwijl ik de mail pakte en aan hem gaf. Hij las het snel door en pakte toen zijn telefoon. "hallo, een meet en great persoon staat hier" zij door zijn telefoon. Hij hing op. "je mag naar binnen en wachten tot iemand je komt halen" zei hij tegen mij en hij ging aan de kant zodat ik er langs kon. Ik liep naar binnen en ging op een stoel zitten. Daar kwam iemand aan gelopen. "hallo, ik ben Scooter, ben jij Denise Noort?" vroeg hij. "hallo, ja ik ben Denise" ik schudden hem de hand. "volg mij maar dan zal ik je naar Justin brengen" ik volgde hem. We liepen naar een hele lange gang, we sloegen rechtsaf en kwamen in nog een lange gang. Scooter stopte voor een deur waar Justin Bieber op stond en klopte op de deur. "Justin, hier is Denise, ze heeft een meet en great gewonnen met jou." zei Scooter toen hij de deur een stukje open had gedaan. Ik hoorde iemand zuchten. "Oke, laat haar maar binnen komen" werd er geantwoord. Scooter liet me binnen en ging zelf weer weg. Ik ging op een stoel zitten bij een tafel waarop een controler lag. Ik keek en zag dat Justin een race spel aan het doen was. Need for speed zo te zien. Ik kon de verleiding niet weer staan en pakte de controler en klikte op start. Justin was bijna klaar, hij was bij ronde 2 van de 3 rondes. Ik was zo met het spel bezig dat ik niet hoorde dat er iemand achter mij stond. Toen het spel afgelopen was en ik eerste was geworden zei Justin "dat doe je goed" ik keek achterom en zag dat daar dé Justin Bieber stond. "hee, jij bent vast Denise" zei hij. "ja, dat klopt." antwoorde ik. "zullen we samen een spel doen?" vroeg Justin terwijl hij me bekeek. Kon hij iemand niet onopvallend bekijken? "Oke is goed!" antwoorde ik. 
Dit spel speelde ik vroeger altijd met mijn broer, maar ik had geen controler meer aan geraakt sinds dat hij dood was gereden. En nu ging ik het spel doen met dé Justin Bieber. 
Daar zaten we dan met z'n tweeën neef for speed te doen. "ik won!" riep ik blij toen het spel afgelopen was. "ik heb je laten winnen" zei Justin lachend. "wat gemeen!" antwoorde ik. "weet je wat gemeen is?" "nee" "dat jij zomaar mijn spel verder ging spelen" ik voelde dat ik moest blozen. "grapje" zei Justin lachend "wat gemeen ben jij zeg!" "sorry, hoe kan ik het goed maken?" vroeg Justin terwijl hij me lief aan keek. Wat een mooie ogen had hij zeg! "uhm..." "ik weet wel iets" zei Justin. "Oke wat?" "ik moet zo oefenen en dan mag jij luisteren" zei hij "uhm.. Oke" zei ik lachend. "hoe oud ben je eigelijk?" vroeg Justin. "15, hoezo?" "gewoon een vraagje" zei hij terwijl hij zijn werkbrouwen omhoog en weer naar beneden deed. Ik begon te lachen. "lach je me nou uit?" "ja" antwoorde ik. "kom maar eens hier dan zal ik je laten lachen" zei Justin en hij stond op en probeerde me te pakken. Ik rende snel weg en zo waren we aan het rennen toen opeens de deur open ging. Scooter stond in de deur opening. "Ow, hoi Denise ben je er nog? De meeste meiden zijn nu al weg" zei hij terwijl er een glimlach op zijn mond verscheen. "wat is er?" vroeg Justin, die helmaal rood was geworden. "ik kwam je halen voor de repetitie." "Oke, Denise komt ook kijken, Oke?" "ja hoor dan kan ze bij ons in de zaal gaan zitten" zei Scooter en hij maakt een gebaar dat ik hem moest volgen. Ik volgde hem en we kwamen uit in de zaal. "volgens mij mag Justin je wel" zei Scooter. Ik werd rood en knikte. "Justin is heel aardig" antwoorde ik. "Pattie dit is Denise, zij heeft die meer en great gewonnen" zei Scooter tegen Pattie. "hallo Denise, ik ben Pattie de moeder van Justin" zei ze terwijl ze haar hand uitstak. Ik pakte haar hand en zei "ik ben Denise" "ga zitten" zei Scooter. Ik ging zitten, naast Pattie. Toen kwam Justin op. Hij zong geweldig, vooral baby, favourite girl en one less lonely girl. "Dat was geweldig" riep Scooter. "waarom zing je bijna nooit zo?" zei hij tegen Justin. "ik weet niet" "het is nu met meer gevoel" zei Pattie. "ik denk dat het door Denise komt" zei ze. Ik voelde dat ik rood werd en zag dat Justin ook rood werd. "dan moeten we Denise vanavond maar op de eerste rij zetten" zei Scooter. "mag dat?" vroeg Justin. "en mag ze dan ook je weet wel zijn?" wat bedoelde hij met je weet wel?

Reageer (2)

  • xUNICORNx

    Aaaaah!!Dat Is Victoria Justice Boven!(H)

    1 decennium geleden
  • Impatient

    aaahhww soo lieeeeff(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen