Foto bij Hoofdstuk 1.

Hoofdstuk 2&3 heb ik op mijn computer staan maar hoofdstuk 1 niet dus die moet even opnieuw :$

Denise pov.[b/]
Hier zaten we dan met zn alle achter de computer te wachter tot er bekend was wie de winnaars van de prijsvraag van Justin Bieber. Met zn alle bedoel ik Saskia en Laura mijn beste vriendinnen, mijn moeder, mijn stiefzusje en ik. Een voor een pakten we de muis en klikten we op homepage. "daar, daar!" riep Saskia opeens. Ze pakte de muis van Laura en klikte het aan. Ze las het bericht voor.
de winnaars van de Justin Bieber prijsvraag zijn bekend.
De eerste prijs, v.i.p kaartjes voor zijn concert op zaterdag, gaat naar Romée Knotreus. 14 jaar
De tweede prijs, een meet en great op vrijdag, gaat naar Denise Noort. 15 jaar

"AAAAHHHHH dat ben jij!!!" Schreeuwden Laura en Saskia. Snel pakte ik de muis en klikte op mijn inbox. Daar stond het een bericht van de Justin Bieber prijsvraag. Ik opende het bericht en las het snel door. Er stond in dat ik a.s vrijdag 9 December om half 4 naar Ahoy Rotterdam mocht komen en da ik dan deze brief mee moest nemen en dat ik dan 10 minuten zal hebben.
"hoelaat zijn wij vrijdag uit?" vroeg ik toen ik de mail had gelezen. "uhm.. 2 uur" antwoorde Laura. Dat was mooi, dan had ik 2 uur om naar Rotterdam te gaan. Dat moest wel lukken, ik had een groter probleem, hoe moest ik deze week gaan overleven? "Denise, hier is de brief hou jij die bij?" vroeg mijn moeder. "die hou ik wel bij" zei ik, pakte de brief aan en stopte hem in mijn tas die aan de stoel hing.

~die woensdag~
Hier zat ik bij Duits naast Saskia. Ik snapte niks van wat ze zeiden. Ik dacht er alleen maar aan dat ik Justin Bieber gig ontmoeten. Het zal zo geweldig zijn, hoop ik. Maar dat zal toch wel, ik ging hem ontmoeten en daar moest ik nu gewoon alleen maar aan denken.
"ja mevrouw Noort ga jij je maar even melden" zei meneer van Syp opeens toen hij zag dat ik bij iedere vraag JDB had in gevuld. "maar meneer, het gaat niet goed thuis, mijn zusjes, Jara Debbie en Barbara zijn ziek en hun zitten nu in mijn hoofd, alstublieft, ik zal vanaf nu goed opletten" zei ik. Ik hoorde Saskia lachen. Dat was natuurlijk omdat ik helemaal geen zusjes had die Jara Debbie en Barbara heette, mijn stiefzusje heette Annabella. "vooruit dan maar dan wel nu aan het werk" zei meneer van Syp. Gelukkig. Snel begon ik dletter JDB uit te vegen en er antwoordden op te schrijven. De antwoordden klopte niet maar nouen

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen