Je keek lief naar Taylor en je zag dat hij er een beetje verlegen van werd. Híj werd verlegen en niet jij! “Aaaah!” Meggy slaakte een gilletje. “Wat schattig!” Je lachte. Quirina draaide nu ook haar hoofd jullie kant op. Toen ze zag dat jullie samen wat aan het giechelen waren, kreeg ze een beetje argwaan. Ze trok vragend haar wenkbrauwen op naar Meggy. “Zij zijn een stelletje!” Riep Meggy wat té enthousiast. Dat trok de aandacht van de mensen op het podium. Meggy sloeg een hand voor haar mond. “Oeps, sorry, iets te hard.” Ze liet een giecheltje horen. Je keek met een dichtgeknepen oog naar het podium. De meiden, en stiekem de jongens ook, hadden nu wél belangstelling voor de nieuwkomers in de zaal. Je zag dat het meisje met de killerheels elegant van het podium af stapte en naar jullie toe liep. Je kon haar nu van wat dichterbij bekijken en je zag dat ze prachtig roodachtig haar had en felle groene ogen. Haar gezicht had wel iets weg van een kat. “Hoi.” Mompelde je. Het meisje besteedde er geen aandacht aan, ze keek recht in Taylors gezicht. “Taylor.” Zei ze, met een scherpe klank in haar stem. Ai, dit meisje was echt zo’n meisje waar álle jongens voor vielen. Je zag nu ook de subtiele sproeten rond haar wangen, die haar een beetje schattig deden lijken, maar ook ontzettend knap. Je keek Taylor aan en die liet inderdaad een blik van herkenning over zijn gezicht gaan. “Alyson?” Vroeg hij aarzelend. “Ja.” Lekkere conversatie, of lag het nou aan jou? “Dus…” Alyson liep naar de stoelenrij waar jullie zaten en ze ging op één van de stoelen ervoor zitten, er uitdagend overheen leunend. “Dus de geruchten zijn waar?” Was het enige wat ze zei. Nog steeds besteedde ze geen enkele aandacht aan de meiden om haar heen, die haar aangaapten. Taylor wist zich even geen houding te geven. “Ik weet niet wat jij voor geruchten gehoord hebt, maar voor zover ik weet is dít mijn vriendin.” Het kwam er een beetje kwaad uit. Taylor sloeg beschermend een arm om je heen en dat vond je erg fijn. Dit meisje probeerde Taylor overduidelijk te versieren en hij liet blijken dat hij voor jóu koos en niet voor haar. “Zeg, je hoeft niet zo te sneren. Ook fijn jou weer te zien.” Alyson stond beledigd op en liep terug naar de jongen op het podium. Ondertussen was er ook nóg een meisje binnengekomen. “Nóg één?” Mompelde je verward. Taylor zag het nu ook. Bij de ingang stond een meisje, misschien van een jaar of vijftien/zestien. Ze keek schichtig om zich heen, maar haar gezichtsuitdrukking veranderde naar opgelucht toen ze het meisje met de Ipod op het podium zag. “Karen!” Riep ze en ze zwaaide. Het meisje met de Ipod, die zo te horen Karen heette, deed haar oortjes uit en haar gezicht lichtte op toen ze de nieuwkomer zag. “Yvette! Wat heb ik jou al lang niet meer gezien!” Ze zei het niet eens zo hard, maar door de akoestiek in de zaal weergalmde haar stem. Karen sprong van het podium af en liep met open armen naar Yvette toe. Daar aangekomen gaven ze elkaar een dikke knuffel.

Nu is het denk ik wel duidelijk wie wie is (:
De andere personen die ik genoemd heb komen ook nog wel wat uitgebreider aan bod met het voorstellen strakjes ergens verderop in het verhaal!!
En Charlene, ik stop jou er ook nog in ;)

Reageer (8)

  • DUNBAR9

    Bedankt dat je me erbij hebt gezet ik reageer nu pas omdat ik geen tijd had daarvoor maar ben je verhaal nog eens aan het lezn dus bedankt !!

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    pahahhaah ik hou van Alyson stoner maar die Alyson uit jou verhaal moet ik niet echt ;)

    1 decennium geleden
  • Strengthless

    jij hebt altijd van die té geweldige foto's!
    waar haal je ze vandaan?
    ik kopieer de helft altijd -fuutfuut-

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    GEWELDIG!!!
    houvanjee story!

    1 decennium geleden
  • quirinaaaxx

    heeeeeel snel verder jij! ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen