Na hun sjiekige ontsnapping besloten de guys en Sara dat ze JB moesten opsporen om hem weer te kunnen gaan stalken, dus keken ze op zijn twitter en daar zagen ze dat hij nu op weg was naar Duitsland. Dus de guys en Sara bedachten een manier hoe ze het snelste in Duitsland konden komen…. Met een bezem natuurlijk!! Dus de guys en Sara gingen naar Sara’s huis, want zij had toch nog een Nimbus 2011 thuis liggen.
Maar eenmaal op weg naar JB was de bezembenzine van de Nimbus 2011 op en stortten de guys en Sara neer… Maar gelukkig stond er een sterke kerel van 1 meter 82 lang, zwart haar, blauwe ogen en snakebites klaar om Sara te redden van de dood. Maar helaas voor Bou en de travestieten Chineesjes stonden er geen sterke kerels klaar om hun te redden dus was het einde verhaal voor de guys (ze zijn dus dood). Toen Sara keek wie haar knappe Duitse redder was dacht ze even dat ze in een Tom/Bill lovestory was beland, maar gelukkig voor haar was dit niet het geval. Nee, haar redder was zeker geen bandlid van Tokio Hotel, maar niemand minder dan Andy Keks!!(als je hem niet kent, opzoeken op Google, want hij is dus egt VEEEEEEEL hotter dan Tom of Bill of JB of Edward of Jacob of wie dan ook!!) Maar Sara’s hart was al gestolen door JB dus ze kon de reddingsactie van deze aardige knul niet waarderen want ze gaf hem een bitchslap en dwong hem om haar naar JB te brengen. Dus zo gezegd zo gedaan, Andy bracht Sara het bitchke naar JB.
Eenmaal bij JB aangekomen voegde Sara zich bij zijn fangirls om haar stembanden en trommelvlies naar de klote te helpen, maar JB de aardige knul kon deze actie niet waarderen en liet haar oppakken door zijn bodyguards, die haar opsloten in een kooi tot het concert voorbij was.
Toen het concert eenmaal voorbij was, kwam JB naar haar kooi toe gelopen met de mededeling dat hij het zat was dat ze leeft en dat ze dadelijk naar een gevechtsarena word gebracht voor een leven of dood gevecht met een teletubbie. ‘’Wat is hij toch een lieve jongen’’. Dacht Sara bij zichzelf toen JB kwaadaardig lachend wegliep. Toen kwamen er 2 sterk uitziende bodyguards van JB om haar naar de arena te verplaatsen.
De bodyguards gooiden Sara in een Volkswagen busje en reden met volle snelheid van 35 km/h weg naar de gevechtsarena. Net toen Sara zich was aan het bedenken hoe haar bruiloft met JB er uit zou zien, stopte het busje en duwden de bodyguards haar weer in een kooi om haar naar de gevechtsarena te dragen.....

Reageer (2)

  • icecreamlove

    eeh ze had toch geen sleutel van dr huis, hoe kan ze dan haar nimbus 2011 pakken? o.O


    en gelukkig dat zij andy keks niet heeft, dan is die van mij =D

    verder? <3 =3

    1 decennium geleden
  • Explore

    Hoplaa! ;DDDD
    ik snap der eigenlijk niet veel meer van!!
    mr tog moet je verder anders kom jij ook in de gevechtsarena!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen