Nou meestal als je hart stil staat, is dit geen goed teken en zo was dit dus ook geen goed teken voor Sara, want na 3 maanden in coma te hebben gelegen werd ze wakker in een klein kamertje.
‘’Wtfff… waar ben ik?? En wat is dit voor een kut muziek die ik hoor??’’ Maar toen Sara ging kijken waar ze beland was kreeg ze de schrik van haar leven(alweer)…. Ze was backstage bij een concert van Justin Bieber! En ze was net wakker geworden toen het concert was afgelopen, dus kwam JB haar kant op gelopen. ‘’Heeej wie ben jij ??’’ ‘’Ik ben Sara, ik ben net wakker geworden in dat kamertje daar.’’ ‘’Oooooohh jij bent die muppet wat we langs de straat gevonden hebben! Nou ik hoop dat je het leuk vond hier want ik gooi je nu er uit.’’ En zo stond Sara weer op straat, ze besloot naar huis te lopen om haar moeder te informeren dat ze nog leeft. Maar eenmaal thuis aangekomen plakte er een briefje op de deur…
Heej Sara, ik had geen zin om je te bellen, maar ik ben alsnog toegelaten op de pokémonschool en ga dus naar Amerika, zorg dat je niet opgegeten word door teletubbies. Nog een prettig leven xxxx je moeder.
Toen Sara dit las besefte ze zich opeens dat ze geen huissleutel bij zich had en dus nooit meer haar huis binnen zou komen en aangezien al haar vrienden en familie naar Amerika zijn vertrokken kon ze ook bij niemand blijven wonen, ze had dus een probleem. Maar net toen ze zich zorgen was aan het maken kwam er een roze, glitterende Mini Cooper langsgereden, met daar in JB. De auto stopte en JB stapte uit, ‘’Heejjj frikadel! Wat doe jij hier??’’ ‘’Nouuu ik kan mijn huis niet meer in want ik heb geen sleutel…’’ ‘’Haha dat is kut eah! Nou, nog veel plezier met zwerven, ik ga weg.’’ Toen JB met zijn gay mobiel was weggereden kwam Sara tot de conclusie dat ze helemaal stapel verliefd was op deze aardige jonge man. Dus Sara dacht bij zichzelf… ik moet hem achtervolgen! Dus pakte ze een baksteen en gooide die door de ruit van de eerste de beste auto die ze kon vinden… alleen jammer dat er geen sleutel in de auto zat en ze dus nog niet kon rijden. Maar toen kwam er een boze bejaarde man naar buiten gerend omdat Sara de ruit van zijn prachtige wagen had ingegooid! Uit pure razernij belde de man de politie en zodra die gearriveerd waren namen ze Sara mee naar het politiebureau. Eenmaal daar aangekomen vertelde Sara haar hele verhaal en de politieagenten vertelden haar dat ze in een pleeggezin word gedropt, maar totdat ze een pleeggezin gevonden hadden moest Sara maar in de gevangenis slapen…. En raad eens wie ze daar tegen kwam!!!!
De guys van Antique Cafe(ook wel bekend als An Cafe, of Bou en de travestieten Chineesjes). Zij vertelden aan Sara dat Bou stiekem een crush heeft op JB en dat ze hem waren aan het stalken, maar toen zijn ze opgepakt. Maar deze slimme kerels hebben natuurlijk een ontsnappingsplan bedacht en binnen 5 minuten stonden zij en Sara weer buiten. Toen Sara vertelde dat zij ook een crush had op JB werd Bou achterdochtig dat JB deze knappe meid met veel sexappeal misschien wel knapper zou vinden als hem! Dus bedacht hij een plan om haar te vermoorden......

Reageer (1)

  • icecreamlove

    Oneee!

    JB heeft wel een leuke auto o.O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen