Foto bij 2

‘Jessica! Alex! Eten!’ Roept mijn vader vanaf onderaan de trap. Tegelijk lopen mijn broertje en ik naar beneden. We zitten met z’n allen aan tafel met allemaal een bord met spaghetti. ‘Ik bid vanavond.’ Zegt mijn moeder. Wij zijn niet streng gelovig maar we bidden wel altijd tijdens het avondeten. ‘Als eerst wil ik bedanken voor de maaltijd en de dag. Hopen dat vanavond niet frustrerend wordt met het inpakken en dat er geen ruzies komen en dat morgen en de rest van de vakantie geweldig wordt. Bedankt voor de mogelijkheid die we krijgen om met z’n vieren, ik bedoel vijven op vakantie te gaan.’ Zegt ze. Vijven. Had ik dat nou echt gehoord? ‘Amen.’ Zeggen we in koor. Mijn moeder kijkt me met een fake glimlachje aan. ‘Dus hij gaat mee?’ Vraag ik voor de zekerheid. Ze knikt. ‘Pattie en ik hebben aan de telefoon een besluit genomen over alles. Hij komt morgenmiddag hiernaartoe en dan gaan we met z’n vijven weg. Hij blijft zolang wij hem willen hebben. Wordt hij te vervelend bellen we Pattie op en komt ze hem halen.’ Zegt ze in 1 stuk door. Ik zucht en begin maar met eten. Ik had geen besluit genomen, maar het wegsturen vond ik geen erge voorwaarde. Zou hij echt een asshole is als iedereen zegt? Ik stop het bord in de vaatwasser en loop zonder iets te zeggen naar me kamer. Ik zet mijn iPod in de docking station en zet het nummer What’s My Name van Rihanna op. Ik pak mijn koffer onder mijn bed vandaan en open mijn kledingkast. Ik pak de stapel met topjes er uit en leg ze allemaal in m’n koffer. We blijven daar een maand dus ik moet wel genoeg kleding hebben. Ik pak nog twee truien, paar shorts, een joggingbroek en drie lange broeken. Ik loop naar mijn badkamer. Een voordeel aan een kamer op de tweede verdieping was dat ik mijn eigen badkamer had. Een eigen badkamer is geweldig. Niemand die je ’s ochtends of ’s avonds stoort. Ik zing zachtjes mee met het nummer Firework die opkomt. Ik stopte al mijn toiletspullen in een grote toilettas, zodat ik het morgen niet op het laatste moment zou moeten zoeken. Ik controleer of ik alles heb en begin dan al mijn handdoeken te pakken. Met de handdoeken loop ik naar mijn koffer toe die bijna vol zit. Ik zucht diep. Ik pak een tweede, kleinere, koffer en stof daar de handdoeken in. Op het nummer Her World Goes On van Bruno Mars dans ik rond op zoek naar mijn bikini. Mijn Blackberry trilt in mijn zak. Ik trek hem uit mijn zak en ik zie dat ik een e-mail heb ontvangen.

Ik moest je mailen van mn ma want ja dat moest… Sorry, het spijt me nog van de m&g. Was niet mijn bedoeling, denk ik. Ik kom morgen rond 12 uur. Ok?


Ik kan nog uit zijn onaardigheid begrijpen dat de mail van Justin was.

Ik vergeef het je van de M&G. Ik hoop dat de vakantie alsnog leuk wordt. x Jess.


Hoe was hij eigenlijk aan mijn e-mailadres gekomen? Ik lees mijn al gestuurde e-mail opnieuw en meteen krijg ik spijt als ik het woord “alsnog” zie staan. Mijn e-mail is ook niet bepaald aardig maar het is al te laat. Ik pak mijn bikini die ik in een laatje zie liggen en stop hem in de koffer. Als ik op mijn wekker kijk is het tijd voor America’s Next Top Model. Ik doe mijn koffers dicht en doe de TV aan.

Show some love
& rape the green button!

Reageer (5)

  • Semantiek

    superleuk! vind het echt leuk dat jb komt haha, ookal mag ik hem niet zooo...(dance)

    1 decennium geleden
  • Zaynstagram

    America's Next Top Model is zo leuk ;D
    Mooi geschreven, trouwens!

    xoxo'

    1 decennium geleden
  • Pinkpancake

    verder

    1 decennium geleden
  • flippie1

    snel verder
    !!

    1 decennium geleden
  • NicoleB

    Wow hoe vreemd, mijn beste vriendin heet Jessica xD
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen