Jij en Layla werden keihard getriand, na iedere trainingsdag was je mentaal uitgeput, maar gelukkig leerde je het snel en het was soms ook wel lollig.
Maar eigenlijk alleen al trainde je samen met Felix, en Layla natuurlijk maar bij Felix was er iets anders aan de hand...
Er was ook iets anders aan de hand, en dát had te maken met Layla.
Een jongen genaamd Sasuke was bij de Volturi gekomen, en wat je van Caius had gehoord had hij grootse intresse in Layla, die Sasuke dan.
En, een paar dagen nadat hij was aangekomen (Sasuke) waren jij en Felix op ze ingelopen toen ze net midden in een hevige kus zaten.
Je was Sasuke natuurlijk gaan knuffelen en had nog even blij gedanst voor jij en Felix al lachend wegliepen.
Je hing veel met Felix, jullie hadden veel gemeen : beide hielden jullie van lollige momenten, Jane pesten = leuk en zowiezo waren jullie ook een beetje naar elkaar getrokken, ondanks dat er een mistige vraag door je hoofd hing, 1 die je niet onder woorden kon brengen.


Hope you guys enjoyed it!
Er komen nog meer hoofdstukken, want ja, wat is die mistige vraag ennn... hoe sweet is Sasuke wel niet al is hij bij de Volturi versie van Layla?
MERYY CHRISTMAS!
Heb fijne dagen ennnn ik zie jullie weer bij het volgende hoofdstuk!
(flower)

Reageer (7)

  • Fennec

    YEEEY! weer een tussenuur vrolijker gemaaktxD
    ILOVEYOU!!!!!!

    1 decennium geleden
  • JayDick

    snel verder!!!

    Xxx

    1 decennium geleden
  • RoosR

    maak hier ook gewoon een complete story van(yeah)

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    <3

    1 decennium geleden
  • Muffintje

    uhm hoezo was hij geintereseert in mij hoe kent hij mij eigenlijk KOM OP MAAK HET DUIDELIJEKR IK BEN EEN SIMPELE ZIEL!!!!!!!!!!!!!! (A) snel verder(A) en jeeeeeeej SASUKE(A)(H)(H)(H)(H) HE IS MINE AL MINE!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen