Ik word wakker. Dan bedenk ik me opeens dat het de laatste schooldag is voor de vakantie. YES! Een heerlijke kerstmis zit eraan te komen! Tijdens het aankleden zet ik de radio aan. Uiteraard staat het liedje ''All I want for Christmas'' op. Zingend kleed ik me verder aan. 'I just want you for my own... Ooh baby all I want for Christmas, is YOU!!!' zing ik mee met het liedje. Als het liedje is afgelopen, loop ik huppelend naar beneden. Dan begint mijn hoofd weer te bonken. 'Oowjaah, jij bent er ook nog' zeg ik tegen mijn bult. Verder erger me ik niet aan mijn bult, want het is de laatste schooldag van 2010!!! Vrolijk rij ik naar school als ik al mijn spullen het gepakt.

'Heei!!! Fijne laatste schooldag van 2010!' zegt Alice tegen me. 'Uhhm, jaah, jij ook' antwoord ik nogal versuft. 'Hoeveel jaarwisselingen heb je eigenlijk gehad?' vraag ik dan. 'Uhhmmm... Ik gok... Meer dan 50?' antwoord Alice. 'We tellen het niet' zegt Emmett nogal logisch. 'Goh, daar was ik ook al achter gekomen xD' zeg ik weer. Dan gaat de bel. 'kmoet gaan' zeg ik. Sloom ga ik naar mijn lokaal waar het helemaal versierd is. 'Amy, zou jij ook even willen gaa zitten?' zegt de leraar behoorlijk vriendelijk. Ik ga zitten. De klas praat over de geschiedenis van kerst, enzovoort, maar ik luister niet echt. zit met mijn gedachten al in de vakantie. 'Amy, zou je even antwoord kunnen geven op het antwoord van de vraag?' zegt de leraar nu behoorlijk chagarijnig. 'Uhhmmmm... Fout?' zeg ik in de hoop dat het goed is. 'Ik vroeg je wie de vrouw van Jozef was, en dan zeg jij fout?!?!? Let je wel op?!? Ik snap dat het de laatste dag voor de vakantie is, maar WEES NOG EVEN MET JE GEDACHTEN ERBIJ!!!' antwoord mijn leraar weer. Ik besluit om maar goed te gaan opletten...

Pauze!!! Eindelijk verlost van die stomme leraar geschiedenis. God, wat haatte ik hem. Mij vernederen voor de hele klas. Echt zielloos... Gauw ga ik bij de cullens zitten. 'En, nog wat lekkers gegeten vandaag?' vraag ik met een humoristische stem. 'NOG niet, maar ik denk dat dat gauw gaat gebeuren' antwoord Jasper behoorlijk grappig. 'ALs je het maar waagt, ik het lessen karate gehad!(op de basisschool..)' zeg ik weer. Alice begint te lachen, 'Eerlijk gezegd heb ik vanochtend een lekker konijntje gegeten, volgensmij heette hij Flappie' zegt ze met een lach-achtig ondertoontje in haar stem. 'Oooooooh stoute Alice!!! Je mocht niet in dat fietsenschuurtje komen!!!' schreeuwt Emmett behoorlijk komisch. Dan begint iedereen aan de tafel te lachen. Dan word de radio aangezet in de kantine, op een kerst-zender. 'Alice, welk liedje komt hierna?' vraag ik. 'Uhhhmmmm... Ff kijken... Last Christmas!' antwoord ze. En uiteraard, Last Christmas komt op. Met de hele tafel zingen (of moet ik vals zingen zeggen...) we met het liedje mee. De rest van de pauze is supergezellig. Ik kan me geen betere vrienden voorstellen (ookal zijn het vampiers)!!

Reageer (1)

  • JayDick

    hahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahah

    *ligt in een superduper deuk xD)

    snel verder!!!

    "'Eerlijk gezegd heb ik vanochtend een lekker konijntje gegeten, volgensmij heette hij Flappie' zegt ze met een lach-achtig ondertoontje in haar stem. 'Oooooooh stoute Alice!!! Je mocht niet in dat fietsenschuurtje komen!!!' schreeuwt Emmett behoorlijk komisch."

    vette xD!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen