Zodra ik van beneden een deur hoor open en dicht gaan en voetstappen loop ik snel terug naar de tafel waar ik zojuist nog op zat en plaats me er weer goed op.Wanneer ik nét zit, gaat de deur open en komen er twee mannen binnen.'-porselein gemaakt denk ik.Ze is wel erg in een vervallen staat'. Klinkt de stem van de jongen die mijn hierheen had gehaald.De andere man knikt en ze lopen naar me toe tot ze voor me staan.'Ze is inderdaad van porselein.Ze doet me ook ergens aan denken, maar ik kan het me niet herinneren'.
Vanbinnen voel ik iets en neem de man duidelijk in me op.Ook hij kwam me bekend voor, maar ik kon het me niet meer herinneren.

Wanneer de twee mannen weer weg lopen kijk ik ze na en probeer het gezicht vast te houden van de man.Langzaam glijd ik van de tafel af en kijk de gang op.Nog net zie ik ze de woonkamer in gaan.Ik loop terug de kamer in en kijk in de spiegel die er stond.Wanneer ik naar mijn handen kijk, schiet het me te binnen dat die jongeman mijn vingers nog heeft.
De jurk die ik nog aan had, was erg gescheurd en stond van het meer water.

'Goed Jile, kom morgen maar terug en doe de groeten aan Al'. 'Is goed Flynn!Doei!'. Meteen kijk ik op wanneer ik de namen 'Jile en Al'.Nu wist ik waar ik hem van kende.'Jile!' Breng ik uit en walg van mijn kraak stem.Mijn scharnieren in mijn knieën kraken terwijl ik de gang op ren.De twee jongemannen kijken mijn geschrokken aan, maar Jile ontspant zich meteen als hij zich ook weer herinnert waar hij mij van kende.'Jile'. Klinkt mijn stem zachter terwijl ik met de weinige vingers die ik nog had de leuning vast pak.Maar Jile komt naar boven gerent en sluit zijn armen om me heen.'Porcelain'.

Spreek Jile uit als: Chile op het engels en Al als L van Death Note.Makkelijkste om uit te leggen, :)

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Eerst dacht ik een Chili :3
    Maar ik begrijp nu hoe je het uit moet spreken XD
    DIS SOO CUUTEEE
    SNel verder schattie(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen