Een nieuwe dag. Een nieuwe dag om te ontdekken wat en wie de Cullens zijn. Vreemde nacht gehad. Echt een megavreemde droom ook. Ik droomde dat Bella in de stad in de problemen zou komen. Ach. Het was maar een droom. Ik sta op en kleed me aan. Weer die standaard outfit; spijkerbroek met shirt. Goed genoeg. Sloom loop ik naar beneden. Mam is nog niet wakker. Die heeft vandaag vrij. Ik eet een broodje met pindakaas. Terwijl ik zit te eten bedenk ik opeens dat ik allergisch ben voor pinda's (ook pindakaas dus). Jeetje. Dat is wel erg suf. Meteen ren ik naar de keuken om mijn mond te spoelen. Terwijl ik met mijn mond onder de kraan sta, komt mijn moeder de keuken binnengelopen. 'Wat doe jij???' vraagt ze. Logsich dat ze zo gek kijkt. Ik sta als een gek met mijn mond onder de kraan. 'Ik heb perongeluk een broodje pindakaas gegeten' zeg ik dan maar. 'Jeetje, Amy, waar zit je toch met je gedachten de laatste tijd?' antwoord mijn moeder met een zucht-gezicht. Langzaam loopt ze naar een keukenkastje en haalt er een pakje pilletjes uit. 'Weetjewel, je pilletjes voor je allergie?' zegt ze dan. Oowjaah. Ik vergeet echt ALLES de laatste tijd. Ik loop naar mam en zeg: 'Dankje mam'. Ik pak de pilletjes en neem er 1tje in. Dan pak ik mijn spullen en loop naar de deur om te vertrekken. 'Doei mam!' schreeuw ik nog even. 'Doei lieverd!' antwoord ze.

ik ben op school. veilig en wel. Gelukkig geen exeem van die pindakaas. Als ik mijn spullen in mijn kluisje heb gelegd en weer naar buiten ga, loopt Bella naar Edward. ik hou hun in de gaten. Wow. Ze loopt Edward voorbij. Waar loopt ze heen?!?!? Edward loopt haar achter aan. Ze lopen het bos in. Gauw ren ik er achteraan. Ik wil en zal weten wat die Cullens zijn!

Stapje voor stapje volg ik ze. We zijn nu al ergens midden in het bos. Op een gegeven moment stopt Bella met lopen. Ik wil wel weten wat ze zeggen, dus sluip ik no wat naar voren. Langzaam wacht ik af wat ze gaat zeggen...

Reageer (3)

  • RandomlyEva

    volgens mij ziet ze visioenen ;)xx

    1 decennium geleden
  • MeggieVamp18

    OMG, HET moment :D :D
    Snel verder ^^

    Xx meggie (K)

    KUDO !!

    1 decennium geleden
  • JayDick

    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen