Foto bij Anata ga ina sekai wa irana [Jacob]/2/

Dit ben jij maar dan met zwart haar.
Anata ga ina sekai wa irana[Jacob]/2/

De volgende dag.(nog steeds Jacob.)

Het wolven pack en de Cullens staant te wachten tot het zusje van Edward komt. 'Daar komt ze.'zegt Edward blij. Yeey, nog een bloedzuiger. 'Waar ik ruik niks.'zegt ik nogal raar. De bloedzuiger wijst naar boven. Daar zie ik een meisje met enorme witte vleugels. Dat moest Edwards zusje zijn. Als ze land loopt Edward naar haar toe. En geeft haar een knuffel 'Mag ik jullie voorstellen aan mijn zusje Serefine Cullen. Waar zij je koffers eigenlijk?'vraagt hij.
Ze knipt een keer met haar vingers en een stel koffers landen naast haar handig. Ze had in tegenstelling tot haar broer lang zwart haar en ze was super slank maar wel met rondingen ze is wel knap. Omg wat is dit voor een gevoel ik zal toch niet...
'Je kent Carlise, Esme, Emmett, Jasper, Rosalie en Alice toch nog wel hé.'vraagt hij nog steeds blij.
Ze knikt. Ze kijkt iedereen aan en stopt bij Bella ze loopt naar Bella toe en omhelst haar. 'Hoi Isabella.'zegt Serefine met een prachtige stem. 'Hoi Serefine.'zegt Bella helemaal blij. 'Sinds waneer mag iemand jou zo noemen Bella?'vraag ik lachend. Opeens staat Serefine niet meer bij Bella maar vlak voor mij. 'Ik hou niet van afkortingen. Edward wie zijn dit?'vraagt ze. Ze kijkt haar broer aan die naar Bella toe loopt. 'Je staat nu bij Jacob links van hem staan Sam, Embry en Paul, recht staan Quil, Leah, Seth en Jared.'zegt Bella. 'Jullie zijn weerwolven he?'vraagt ze in het algemeen. 'Ja, problemen mee?!'vraagt Embry boos omdat er nog een vamier is gekomen. Voor dat ik met mijn ogen kon knipperen stond ze opeens voor Embry. 'Leuk.'zegt ze. 'Wat is daar zo leuk aan?!'vraagt hij nogal verbaasd. Embry voelde zich niet helemaal op zijn gemak met Serefine zo dicht bij hem in de buurt.
'Ik vind het wel interesant. Ik heb van Edward gehoord dat er een verdrag is.'zegt ze dood normaal. 'Dat heb ik je niet verteld.'zegt Edward verbaasd. 'Wel waar.'zegt Serefine overtuigd. 'Lees mijn gedachte niet.'zegt hij. Nog een die gedachtes leest, fijn. Toen stond ze weer voor mij. 'Ik doe het niet altijd zoals mijn broer doet.'zegt ze rustig.
'Je doet het nu.'zeg ik verbaasd omdat ze opeens voor me stond 'Ja, om te kijken of jullie me aardig vinden.'zegt ze heel normaal.
'Je bent een bloedzuiger denk je nou echt dat we je aardig vinden?!'zegt Seth spottend en boos. Toen stond ze heel maar dan ook echt heel dicht bij Seth. 'Het is niet echt aardig om iemand te gaan uitschelden. Ik noem jullie ook geen honden.'zegt ze heel rustig. 'Nee je denkt het.'zegt Seth weer boos en verbaasd. 'Nee dat denkt ze niet en al doet ze het wel jullie zijn het toch.'zegt Edward nu boos. 'Maar ik ben niet zoals jou Edward en lees mijn gedachte niet!'zegt ze nu boos.
'Doe jij het dan ook niet en kom voordat je nog iets doms doet.'zegt Edward verveeld. 'Nee.'zegt Serefine nog steeds boos. Ze gaat wat weg staan van Seth en kijkt Edward aan. Ze knipt met haar vingers en de koffers zijn weg. 'Ik wil wel eens weten waar jullie wonen.'zegt nu weer rustig. En ze rent op een niet menselijk tempo weg. 'Shit.'zegt Edward boos. 'Wat?'vraag ik niet begrijpend.
'Snap je het niet ze gaat naar het reservaat.'zegt hij helemaal opgefokt. 'Wat waarom dan?'vraagt Embry ook niet begrijpend. 'Ze haat het om uitgescholden te worden. En daarom gaat ze naar het reservaat omdat ze weet dat het niet mag. Ik kan haar wel voor de grens tegen houden maar voor maar even.'legt Edward uit. 'Oke ga maar wij komen ook. Ze doet de mensen in het reservaat toch niks he?'vraagt Sam aan Edward. 'Nee zo is ze niet. Kom je Bella.'zegt hij nu wat rustiger. Bella loopt naar Edward toe en gaat op zijn rug. 'Is het wel zo slim om Bella mee te nemen?'vraag ik.'Ze doet Bella niks.'zegt hij. En hij rent ook met een snel tempo weg.

X. Amor.

Reageer (1)

  • Greyback

    sooo, serefine is een bitch :o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen