Foto bij Anata ga ina sekai wa irana [Jacob]/1/

Nummer 1 van Anata ga ina sekai wa irana.

X. Amor.

Jacob:

'Hej, bloedzuiger wat moet je nou weer?' vraagt Jacob' 'Jake doe rustig.'zegt Bella
'Ik wou alleen vertellen dat mijn zusje hier naartoe komt.' zegt Edward rustig' 'Je zusje bedoel je dan niet zo een nep zusje?'vraagtEmbry op een spottende toon.''Nee, zij is mijn echte zusje.'zegt Edward weer rustig.
'Krijgen we dat ook nog.'zegt Embry weer. 'Is zij dan ook een bloedzuiger?!'vraagt Jacob een beetje boos. 'Jake doe eens aardig.'zegt Bella in een poging dat Jacob ook echt aardig zal zijn. 'Ja,ze is ook een vampier. Maar een beetje anders dan ons.'zegt Edward. 'Wat bedoel je daar mee, jaagt zij op mensen?!'vraagt Embry geschrokken. 'Ze is wel een vegetariër net als de rest van mijn familie maar ze kan magie gebruiken.'zegt Edward als of het heel normaal is. 'Magie! Als in wat voor een magie?'vraagt Jacob verbaasd. 'Ze beheerst de elementen.'zegt Edward. 'Welke elementen?'vraagt Jacob nog steeds verbaasd. 'Alle 4. Vuur, water, lucht en aarde.'zegt Edward. 'Dan is ze best wel sterk. Dat is inderdaad anders ja. Maar ze is dus wel een blo-'vraagtJacob. 'Jake!'zegt Bella een beetje boos.
'Vampier?'vraagt Jacob met tegenzin. 'Ja. Hoe het kan weten we niet.'zegt Edward als of hij de opmerkingen niet eens hoord. 'Maar wat heeft dat met ons te maken?'vraagt Embry nogal boos. 'Dat ook al vertel ik haar over het verdrag het maakt haar toch niks uit.'zegt Edward een beetje moeilijk. 'Bedoel je dus eigenlijk dat ze gewoon op ons gebied zal komen?'vraagt Jacob spottend. 'Ja en ik wou dus vragen aan jullie of jullie haar alsjeblieft niks willen doen als ze op jullie gebied is.'vraagt Edward een beetje moeilijk. 'Waarom zouden wij haar niks doen als ze op ons gebied komt?'vraagt Emby als of Edward een grap maakt. 'Ik weet zeker dat zij niet zal beginnen met aanvallen.'Zegt Edward met volle overtuiging. 'Oke wij doen haar niks als ze ons niks doet maar we houden haar wel in de gaten.'Zegt Jacob.
'Ik zal tegen haar zeggen dat ze niet over de grens mag gaan maar of het haar wat uitmaakt. En als ze iets doet waar jullie niet blij mee zijn waarschuw ons maar.'zegt Edward. 'Zullen we zeker doen.'zegt Jacob. 'Waneer komt ze eigenlijk?'vraagt Embry. 'Ze komt morgen.'zegt Bella nu rustig. 'Dan al!'zegt Jacob geschrokken. 'We wisten het ook pas sinds vandaag anders hadden we jullie het wel eerder laten weten.'zegt Edward rustig. 'Oke dan. Tot morgen.'zegt Jacob met tegenzin.

Reageer (1)

  • Greyback

    jamer van de schrijfstijl :X maar t lijkt me wel cool verhaal xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen