Bill moest iets vertellen aan Lynn

This can't be true, that's insane
"De manager heeft gezegd dat...dat... dat we voor... voor 6 maanden op tour moeten....het is een tour waarbij we direct van Amerika door Europa gaan...6 helem aanden zonder elkaar en geen verandering mogelijk. Ik heb gesmeekt, hem beloofd dat ik ooit iets zou terug doen zolang hij van die 6 maanden 3 maand zou maken of toch een pauze inlast maar dat is onmogelijk." Bill ziet het niet zitten, net als ik dat kan je wel zien. "Zullen we het de rest gaan vertellen?" vraag ik stil.
"Ja, ze moeten het ooit weten." zegt Bill bang voor wat komen zal.
"Hebben jullie een spook gezien ofzo?" vraagt Gustav als hij ons ziet binenkomen. "Nee, maar we hebben niet zo'n prettig nieuws" antwoord Bill. Iedereen kijkt ons raar aan. "Lynn, je bent toch niet zwanger ofzo" lacht Tom. "Nee, maar laat Bill nu gewoon uitspreken. Het is echt geen lachertje hoor" antwoord ik en al snel is iedereen weer doodserieus.
"De manager belde net en hij wilt dat we in 2010 voor 6 maand vertrekken op tour door Amerika en Europa. We vertrekken vlak na nieuwjaar en zien 6 maand lang geen familie of vrienden." Het blijft tot onze verbazing ijzingwekkend stil. Ellen staat op en loopt weg naar de gang. Tom loopt achter haar aan en nog geen 5 minuten later horen we geschreeuw.

"wat scheelt er?! Durf jij dat nog te vragen?! 6 maanden, zegt dat jou iets? Dat is lang hoor! Je moet ons eens bezig zien en horen als jullie 3 maanden weg zijn. Maar oja dat vergeet je even want meneer hier amuseert zich de hele tijd. Hij ziet dan wel zijn lief 3 maand lang niet maar heeft een broer en 2 vrienden om onnozel mee te doen, te repeteren en concerten te geven. Meneer hier heeft de hele dag zijn bezigheid. En Lynn en ik? Wij, wij zitten ons hier een hele dag te vervelen! De voormiddag lukt nog net maar de namiddag is saai, dat je het zelf niet kan geloven!"
We zetten de deur geluidloos op een kiertje en horen hoe Tom een poging doet om rustig iets voor te stellen.
"We kunnen toch ook mailen en bellen zoals Bill en Lynn altijd oden?"
""Ja en denk je dat daarmee de dag gevuld is?!" Ellen is helemaal overstuur. "Komaan Ellen, begrijp het dan." En dat gebeurt iets dat niemand had zien aankomen. "SORRY TOM MAAR IK HEB HET WEL GEHAD MET JOU. HET IS OVER TUSSEN ONS!"
"Maar Ellen, dat kan je niet menen." Maar Ellen is het huis uitgelopen. Achter haar aanlopen is zinloos dus besluit ik morgen maar langs te gaan.

Als ik de volgende morgen naar haar toe ga en ze de deur opent ziet ze er niet bepaald treurig uit. Ze lijkt er geen moeite mee te hebben. De eerste week gaat door en nog steeds is er geen verandering in gekomen, blijkbaar ligt het haar niet zo zwaar. Tom daarentegen heeft er alles aan gedaan om toch ervoor te zorgen dat ze tussenin ons eens kunnen zien.
De manager heeft geregeld dat we heel Duitsland kunnen meereizen. Dat wil dus zeggen dat we ze na Amerika 1 maand zien en 2 maanden ze moeten missen.

Tom komt niet meer buiten maar wanneer ik hem het voorstel doe dat hij het haar kan zeggen kan hij niet wachten haar terug te zien. Hij hoopt nog steeds erop dat Ellen op een dag terug de zijne is maar zoals het er nu uitziet heb ik daar mijn twijfels bij. We spreken af om de volgende dag te gaan shoppen en aan een bepaalde winkel elkaar "ineens" tegenkomen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen