Alweer een nieuwe dag. Alweer een nieuwe dag met mijn nieuwe vrienden. Suus al een tijd niet gezien. Ach. Die heeft genoeg vriendinnen. Ik heb nu pas goede vrienden. Of toch niet? Ik bedoel, ze vertellen me niet alles. Ze hebben echt een groot geheim. En ik wil het weten.

Eenmaal op school aangekomen zijn de Cullens er niet. Oowjaah. Het is mooi weer. Triest loop ik maar naar Jessica, Angela en Bella. die liggen lekker te zonnen. 'We moeten gaan winkelen voor alle goede jurken weg zijn' zegt Jessica. Ow. Ja. De prom. Ik heb nog geeneens een date. Ik wil ook helemaal niet naar die prom. Ik ga wel, uhhhhmm, ik weet het eigenlijk niet. Ik ga wel logeren bij mijn tante ofzo. 'Amy, ga jij nog naar de prom' vraagt Bella op dat moment. 'Uhmm, ik ga logeren bij mijn tante' zeg ik dan maar. 'Okeei' antwoord Bella. 'Mag ik meegaan' vraagt Bella dan aan Angela en Jessica. 'Ja, ik heb je mening nodig' zegt Jessica op een DUHHH manier. 'Ik ga weer' zeg ik dan. Ik krijg nog een doei terug en loop dan weg.

Aan het eind van de dag verzin ik om weer eens naar het huis van de Cullens te gaan. Een paar honderd meter voor hun huis zet ik mijn auto neer. Langzaam sluip ik naar hun huis toe. Ik zie de Cullens gewoon thuis rondlopen. Waarom zijn ze dan niet naar school gekomen? Weer een raadsel. Waarom houden ze dan toch ALLES geheim??? Het is zo vermoeiend. Ik besluit weer naar huis te gaan. Hier niks te zien verder. Ik loop naar mijn auto toe en rij naar huis.

Reageer (3)

  • MeggieVamp18

    Jeetje, wat veel cadeautjes vampiregirl :O
    Haha, egt leuk xD

    Weer super die 2 hoofdstukjes ^^
    snel verderrr!

    xx Meggie (K)

    1 decennium geleden
  • JayDick

    heb net sinterklaas gevierd!!!
    heb hele leuke dingen gekregen zoals: een claire's setje met make-up, claire nagellak (dezelfde als jouxDxDxD)nagellak (zie je morgen wel) een vet coole Koptelefoon(zie je morgen wel) een boek waarin ik mijn eigen modellen kan maken, een burberie mapje (voor leuke jongens xDxDxDxD zei mijn moeder) een burberie op berg mapje... een lekker luchtje (morgen leg ik daarover iets wel uit..)4 stuks oorbellen (echt heel mooie!! zie je morgen wel)een gemberkoek huisje... xDxDxDxD en nog wel wat.. ook heb ik een sjaal gekregen van paardrijden!! echt een hele mooie... (zie je morgen wel)

    Xxx

    1 decennium geleden
  • JayDick

    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen