38.
'Rosa ik ga, Bye.' 'Veel plezier.' 'Dankje.' Ik sloeg de deur achter me dicht en liep naar het huis langs me. Dat van Ryan dus. Ik belde aan en niet veel later deed Ryan open. 'Hee.' Zeiden we tegelijk en we knuffelde elkaar. We liepen naar boven en in Ryan's kamer dropte ik mijn spullen. Toen liepen we weer naar beneden en ik plofte neer op de bank. Niet veel later kwamen de andere ook.

Na het eten waren we nog naar buiten gegaan. Nu was het half 12 en we waren van plan om een film tekijken. Justin en ik kregen de opdracht om er een uittezoeken. Toen we er een hadden gevonden stopte Ryan hem in de dvdspeler. Ik ging in het midden van de bank langs Ryan zitten. Aan de andere kant van me ging Justin zitten.

We zijn nu halverwege de film en ik heb meer dan de helft van de tijd zitten gillen en met een kussen voor mn hoofd gezeten. Waarscheinlijk waren Justin en Ryan nu dus doof. Toen we film was afgelopen en hebben Lisa en ik nog snel popcorn gemaakt en deel 2 in de dvdspeler gedaan. Ook nu gilde ik de boel weer bij elkaar. Ja ik was bang voor horrorfilms. Lisa ook, ook al liet ze het niet merken. Toen de film was afgelopen gingen we naar Ryan's kamer waar nu nogmaar amper vloer tezien was. Ik ging op mijn matras zitten. Justin lag aan de buitenkant. Daarlangs lagen ik, Lisa en Chaz. Christian lag aan de andere buitenkant. Deze hele avond heeft hij nog geen woord tegen me gezegt. Gek genoeg vond ik het nog niet eens zo heel erg. Ik denk dat ik over hem heen ben. Waarom kan ik wel over Christian heen komen en niet over Dylan ?

Reageer (2)

  • Lovato

    Bieber is waiting (:
    So am I...
    Snel verder<33

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    aaah..=( maar misschien is bieber wel beter (a)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen