La Push. Het was tijd. Ik zit in de auto samen met Bella, Jessica, Angela, Tyler, enz. 'Gaan jullie serieus SURFEN?' vraag ik. 'Uhmm... Jaah?' antwoord Jessica alsof het iets normaals is. 'Maar het is mega-koud!' schreeuw ik dan. 'Amy heeft 100 procent GELIJK,' zegt Bella. 'Daar ben ik het mee eens' zegt Angela dan. 'Jullie zijn gewoon watjes' zeggen Jessica en Eric tegelijk. Dan stopt de auto. We zijn er!

Ik stap uit. Brrr. Het is KOUD!!! Bella, ik en Angela blijven in de auto zitten. De rest begint hun duikpakken aan te doen. Dan komt Jacob aangelopen. Ja, ik ken zijn naam, Leah en ik waren een poosje terug goede vriendinnen. 'Hey' zegt hij. Iedereen praat een beetje totdat Jessica zegt: 'Haar date is niet gekomen'. Oowjaah. Bella had Edward meegevraagd. 'Welke date?' zegt Eric bang. 'Edward' zegt Jessica lachend. ik pak mijn eten en neem een hap. ondertussen zijn Bella en Jake wat gaan wandelen. ik ren er achteraan. ik blijf wel een stukje achter ze lopen. Ik hoor vaag wat ze zeggen. 'Wat bedoelden ze met: de Cullens komen hier niet' vraagt Bella. 'Dus je had het door?' antwoord Jake. 'Eigenlijk is het net een oud griezelverhaal' vervolgd hij zijn zin. 'Nou, ik wil het weten' zegt Bella dan. Op dat moment begint Jake te praten 'Je weet dat onze stam zogenaamd van wolven afstamt? Dat is de legende van onze stam. Nou, de Cullens zouden afstammen van een vijandige stam. We sloten een verdrag, dat ze niet op ons land mochten komen. Ze gingen weg, maar nu zijn ze weer terug'. ik hoorde het niet helemaal duidelijk, maarzijn de Cullens een "vijandige" stam???? Ik snap er niks van. Langzaam loop ik terug naar de auto. 'Wat ging je doen?' vraagt Angela. 'Gewoon even wandelen' antwoord ik.

Ik ben thuis. Heb (warme) kleren aangedaan en loop naar beneden om mijn sloffen te pakken. Beneden aangekomen kan ik ze niet vinden. Ik loop de woonkamer nogmaals binnen. 'Mam, weet jij waar mijn sloffen zijn?' vraag ik. Op dat moment komt mijn zusje langsgehuppelt met MIJN sloffen aan. 'Al gevonden...' zeg ik dan. 'Mag ik ze terug?' vraag ik aan m'n zusje. 'Hiersooo' antwoord ze en geeft mijn sloffen. Ik stap erin en loop terug naar boven. Het blijft nog steeds door mijn hoofd hangen. Een VIJANDIGE stam? Hoezo VIJANDIG? Ach. Ik kom er later wel achter. Ik kijk in mijn agenda. Zucht. Moet nog veel huiswerk maken. Ik pak mijn spullen en ga aan de slag.

Reageer (1)

  • JayDick

    snel verder!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen