Hoi, ik ben Alicia, ook wel Alice of heel soms Ali.
Ik ben 15 en heb lang donker haar dat een beetje tussen krullen en golven in zit. Ik heb, best wel vreemd maar stiekem heel gaaf, 1 ijsblauw en 1 geel oog. Mijn vader heeft me eens een foto van mijn moeder laten zien, ik had het van haar. Ja, een foto laten zien. Ik heb mijn moeder nooit gekend, toen ik twee jaar oud was stierf ze.
O ja, ik heb ook nog een tweelingzus, ze heet Kaitlynn. We lijken sprekend op elkaar, alleen heeft zij 2 ijsblauwe ogen en geen greintje geel. Normaliter heb ik een kleurlens over mijn rechteroog aan, zodat mensen niet zo naar me gaan staren. Daardoor lijken mijn zus en ik sprekend op elkaar. Daar hebben we al veel lol mee gehad, verwisseltrucs en zo.
Ik ben nooit echt een meisjesmeisje geweest, in tegenstelling tot Kaitlynn. Zij houdt van roze, ik van donkere kleuren. Blauw, groen, rood, het maakt eigenlijk niet zo veel uit; als het maar donker is.
Ik houd erg van dieren en zij houden van mij. Op mijn kamer heb ik een slang, soms zou ik zweren dat hij mij verstond als ik tegen hem praatte.
Mijn leven is nogal saai, ik hoop dat het eens zou veranderen...


{Be careful what you wish for..}

Reageer (3)

  • xBones

    Oeehh je schrijft mooi! <3

    1 decennium geleden
  • Rodinde

    Dankje^^!

    1 decennium geleden
  • Anxiek

    :D Kei Hiwp!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen