Al snel is de man weg en staat Tony bij de politie mannen.'Het ziet ernaar uit dat de dief ergens van geschrokken is waardoor hij de spullen heeft laten vallen en door de ruit is gesprongen.We denken dat er nog meerdere waren aangezien de tralies is vernield'. 'Juist'. Is alles dat ik Tony hoor zeggen en merk hoe hij mij optilt.Zou hij me nu dan wel mee naar huis nemen? 'De ramen, de tralies, de vitrines en andere beschadigingen worden vergoed'. Tony knikt, vulde nog wat in en liep toen terug naar zijn auto waar hij me achterin de kattenbak gooide.Wanneer de achterklep dicht is volg ik hem en zie zijn kwade blik.Waarom gooide hij met me en waarom was hij kwaad?
Zodra Tony zit geeft hij een dot gas en rijdt ervan door.Stil blijf ik liggen terwijl ik door de ramen naar de lucht staar.

Langzaam kom ik overeind wanneer Tony stopt met rijden, uitstapt en de auto afsluit.'Tony'. Hij loopt zijn huis uit en zie al snel zijn silhouet op de slaapkamer van hem.Liet hij me hier nu gewoon liggen?Zuchtend zak ik terug op mijn kont wanneer het licht uitgaat en vraag me af wat er morgen dan zou gebeuren.

Uren gaan voorbij en het begon licht te worden.Nu pas viel me op dat de jurk onder het bloed zat en verscheurd was.Geschrokken laat ik me neervallen wanneer ik een voordeur hoor dicht slaan en wacht af, zou dit Tony zijn?Al snel krijg ik mijn antwoord wanneer hij in stapt en wegrijd.De radio wordt meteen aangezet voor het nieuws en hoor hem soms er tussen door wat mompelen.

Boh!Eindelijk is de proefwerkweek voorbij!Dat is dus ook meteen de uitleg waarom ik niet heb geschreven deze week.Sorry berries, maar hier is dan al weer het 1e vervolgje :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen