yes de avond was geslaagd,

(H)

Je komt thuis en valt in slaap.

De volgende dag:

Je staat op eet wat en trekt je kleren aan.
Je bedenkt wat je vandaag kan doen.
het is zaterdag en je wilt naar de stad.
Dan opeens belt er iemand aan.
Je loopt naar de deur en doet de deur open.
en ja hoor james staat voor de deur.
jij: ey james wat doe jij hier :$.
hij: uhm ik vond het wel leuk gisteravond dus ik wou vragen of je mee ging vandaag naar de stad :$.
je knikt ja tuurlijk wil ik mee, vooral met jou hihi. hij zo oke gelukkig haha, je kijkt hem aan en hij geeft je een lief kusje op je mond, ja je bent echt verliefd op hem.(flower)
hij geeft je een lief bloemetje en stopt hem in je haar, je pakt je tas en jullie vertrekken samen naar de stad. Als jullie in de stad aankomen zie je de jongens al op de loer maar dit keer maakt het je niet bang want je hebt james naast je lopen. Jullie lopen naar een ijssalon en eten een ijsje, hij voert je zo lief en elke keer als hij je voert kijkt hij zo schattig in je ogen. het lijkt wel of jullie een koppel zijn. Hij vraagt of je vanavond naar hem toe komt en je knikt,
in de hoop dat je vader er niet over gaat zeuren denk je. Jullie lopen samen langs de winkel totdat je bij de H&M komt. Als je in de stad bent moet je daar altijd weleens in.
Je loopt naar binnen en ziet een super leuk truitje met panterprint. Je moet hem gewoon even passen. Jullie lopen samen naar het pashokje en je loopt het pashokje in. Je trekt je t-shirt uit en ziet james heel stiekem meekijken. Je lacht en je ziet dat ie bloost,
je trekt het truitje aan en vraagt en wat vind je ervan? hij: hij staat je zo sexy schatje :$,
je bloost en zegt dankjewel. hij loop het pashokje en doet zijn armen om je middel en fluisterd in je oor, schatje ik begin je steeds leuker te vinden en loopt het pashokje uit. Je stikt bijna van geluk en trekt het truitje uit en loopt naar de kassa, yessur dat je die gaat halen. Je betaald en loopt nog een paar rondjes met hem door de stad.
op het einde zet hij je netjes thuis af en zegt zie ik je vanavond dan?
hij geeft je een lange tz en fluistert in je oor i like you (H)
je doet de deur dicht en laat je tegen de deur naar beneden glijden, yes it feels like heaven

VOLGENDE HOOFDSTUK KOMT ERAAN !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen