Toen ik thuis kwam, had ik een mailtje terug. Van Jasper. Hopelijk schrijft hij iets leuks. Gauw open ik hem.


Aan: amylovee@hotmail.com
Van: jasper111@hotmail.com

Ja je hebt de goede Jasper gevonden.
En zin om een keer samen te zitten tijdens de lunch?
Ik verveel me altijd dood dan.
Al dat eten is echt goor.
Misschien word het gezelliger als jij erbij komt.

Liefs Jasper.


Tuurlijk! Waarom zou ik niet naast de knapste jongen van Forks gaan zitten? Mijn hart smolt. Dan kijk ik op de klok. Wow. Ik moet al weg zijn. Gauw pak ik mijn spullen en race naar mijn auto. Als ik zit start ik de auto en rij weg. Nou maar hopen dat ik op tijd kom.

Op school staat Suus op me te wachten. 'Heei! Waar bleef je nou? Ik heb wel 10 minuten staan wachten!' roept ze naar me. 'Sorry, ik was de tijd vergeten.' Roep ik terug. Dan gaat de bel. 'Ik moet gaan...' zegt Suus. 'Doei..' Antwoord ik sloompjes.

In de klas zit Edward. Een grote opluchting gaat door me heen. Hij is er! Kan ik eindelijk weer verder gaan met het ''bespioneren''. Dan komt Bella binnen. Als ze gaat zitten denkt ze (denk ik) dathij weer gek gaat doen. Maar in plaats van dat..., begroet hij haar... 'Hoi. Sorry dat ik me niet had voorgesteld vorige week. Ik ben Edwad Cullen, Jij bent Bella?'. 'Ja' antwoord ze. Dan begint de leraar te praten. O ja. Dat gedoe met die ''gouden ui''. Veel te stom. Ik zit ondertussen het SLOOM te doen. Ik let meer op Edward en Bella. Ik volg hun hele gesprek... 'Je was weg.' zegt Bella. 'Uhm... dat was om priveredenen..' Antwoord Ed. Bella kijkt in de microscoop en zegt 'Profase'. 'Mag ik nog even kijken..?' vraagt Edward. Bella knikt. 'Profase' zegt Edward dan. 'Dat zeg ik net.' Antwoord Bella. Edward gniffeld. 'Geniet je van de regen?' zegt hij dan. Bella zucht. 'Vraag je me naar het weer?'. 'Ik geloof van wel..' antwoord Edward. 'Ik hou niet van regen. Alles wat koud en nat is...' Antwoord Bella. Edward gniffeld, alweer. 'Wat?' vraagt Bella. 'Niks'. Dan kijkt hij weer in de microscoop. 'Het is Anafase'. 'Mag ik even kijken?' vraagt Bella. 'Anafase' zegt ze als ze gekeken heeft. 'Dat zeg ik net' zegt Edward. 'Als je regen zo haat, waarom ben je dan naar de natste streek van West-Amerika vehuisd?' zegt hij dan. 'Een ingewikkeld verhaal' krijgt hij als antwoord. 'ik kan het vast wel bijbenen'. 'Mijn moeder is hertrouwd, en...' zegt Bella. 'Heb je een hekel aan haar nieuwe man?'zegt Edward. 'Nee, dat is het niet..' zegt Bella, 'Phil is heel aardig'. Bella kijkt edward recht in zijn ogen. Ze kijkt vreemd. Die denkt natuurlijk: Huh.. Nu zijn zijn ogen goud... Edward kijkt weer in de microscoop. 'Metafase, wil je nog kijken?' zegt hij. 'Nee, ik geloof je' zegt Bella. Dan is de tijd om. Bella en Edward waren als eerst klaar en kregen het gouden ui. Lollig. Ze hebben bijna niks gedaan. Alleen gepraat. En nog winnen ze... Dan gaat de bel. Ik pak mijn tas en loop het lokaal uit.

Reageer (1)

  • JayDick

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
    ze heeft een (soort van) date met Jazzie!!
    danke danke danke!!!
    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen