Wat DOE ik hier. Ik rij al uren rond bij de bosrand. Nog steeds niks gevonden. Blech. Vreselijk vervelend. Ik besluit de krant te gaan lezen. Woow. Er staat in dat een man is vermoord, door een dier! Dat kan nooit. In een fabriek zeker? Een beer zou nooit binnen durven lopen in zo'n fabriek. Allemaal voorgelogen. Alleen hoe is hij DAN vermoord? Arme familie. Die missen nu een familielid. Zielig.

Als ik bijna weg wil gaan zie ik een huis staan. Een gigantisch huis. Woow. Nooit gedacht dat de Cullens is een soort paleis zouden wonen. Ik parkeer mijn auto ergens buiten het zicht en sluip dan richting het huis (of moet ik kasteel zeggen?). Wouw. Het is echt gigantisch. En zo open. Overal ramen... Wouw. Wouw, Wouw. Dat is het enige dat ik maar kan denken.

Op dat moment komt er iemand aangerend. Maar niet zomaar gerend. Supersnel. Zo snel kan gewoon niet echt zijn. Woow. Hij leek ongeveer 30 jaar. Zou dat dan hun vader zijn? Hmm. Wow. Hij was echt supersnel. Ik sluip langzaam richting een raam. Ik kijk naar binnen. Hmm. Ik zie Edward toch echt niet. Ik zie wel een vrouw. Dat zal hun moeder wel zijn. Ze is net zo knap als de man. En als de rest van de Cullens. Wouw. Op dat moment kijken ze mijn kant op. Gauw ben ik weg. Ik ren richting mijn auto en ben dan weg. Onderweg naar huis onthou ik de route. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik daar langskwam.

Reageer (1)

  • JayDick

    haha, xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD leuk hoofdstuk!!! please snel verder!!!!!!!!!!!xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen