Ik word wakker. Heb vreemd gedroomd. Behoorlijk vreemd. Ik droomde dat Susan me alleen liet, nadat ik Edward achtervolgd had en haar had verteld dat hij haar niet leuk vond. Vreemd. Ach, het was maar een droom. Moet ik dan toch maar niet hem gaan achtervolgen? Ik doe het wel. Ik wil nou wel eens weten hoe het ECHT zit met die Cullens. Nou maar hopen dat Suus me niet laat stikken. Dan moet ik aan iets anders denken. Vandaag zou Isabella voor het eerst op school komen. Ik ben benieuwd wie ze is en WAT ze is. Ik hoop geen trutje. Ik spring mijn bed uit. Shit... Ik heb mijn tas nog niet ingepakt. Gauw pak ik mijn boeken en schriften. Ik kleed me gauw aan, ren naar beneden en eet gauw een broodje. Ik kijk op de klok. Al 8 uur?!?!? Ik moet al lang weg zijn! Gauw trek ik mijn jas aan en ren naar mijn auto. Ik zet de motor aan en rij weg.

Als ik aankom staat er een grote oranje pick-up truck op mijn plek. Als het een normaal iemand is weet hij/zij wel dat ik daar altijd mijn auto neerzet. Chagrijnig parkeer ik ergens anders. Als ik uitstap staat er een meisje bij de truck. Ik loop er heen. 'Hoi.' Zeg ik. 'Hoi...' zegt ze terug. Dan steekt ze haar hand uit. 'Ik ben Isabella, maar zeg maar Bella'. 'Amy.' Zeg ik. 'Ik moet gaan' Zeg ik erachteraan. 'Doei...' Zegt Bella terug. Dat was dus die nieuwe. Erg truttig zag ze er niet uit. Misschien is ze toch wel aardig.

In de pauze ga ik bij Susan zitten. 'Heei!' roept ze naar me. 'Hooi Suus' Antwoord ik. 'En..? Ga je Edward nog in de gaten houden..?' smeekt Suus. 'Jaa hoor. Wat jij wil'. Dan komen de Cullens binnenlopen. Eerst Emmet en Rosalie, Dan Alice en Jasper, en dan Edward. Ik zie dat Isabella bij Angela en Jessica zit. Bella staart naar Edward. Ik kijk naar Edward. Hij kijkt vreemd. Zijn ogen lijken wel zwart... Huh...? Hij had toch gouden ogen? Edward staart naar Bella. Alsof ze een soort koekje is. Vreemd. Zo erg is Bella toch ook weer niet? Dan gaat de bel. Biologie. Alweer. Stom. Ik zeg nog even doei tegen Suus en ren dan de gang in.

Als ik zit komt Edward ook binnen gelopen. Sinds wanneer heb ik bio met hem? Hij gaat ergens bij het raam zitten. Er gaat nog niemand naast hem zitten. Ik bestudeer hem nog even. Stilletjes. Nu zijn zijn ogen wel goud. Behoorlijk vreemd. Dan komt Bella binnen. Haar haar wappert. Meteen veranderen Edwards ogen. Weer zwart. Hij slaat zijn hand voor zijn mond. Dan kijkt Bella naar de laatste plek die over is. De plek naast Edward. Langzaam gaat ze naast hem zitten. Edward lijkt wel gek, joh. Hij houd zijn hand stevig voor zijn mond. Bibberend schuivt hij een glaasje richting Bella. Bella ruikt aan haar haar. Die denkt waarschijnlijk dat ze smerig ruikt of zo. Arme Bella. De hele les kijkt Edward nogal eng naar Bella. Als de bel gaat is Edward weg. Pff.. Dat was een vreemde les. Langzaam staat Bella op. Iedereen gaat de klas uit. Ik ga ook maar.

Tegen het eind van de dag staat Edward bij de receptie. 'Kan ik echt niet bij biologie weg?' Vraagt hij. 'Je moet echt bij biologie blijven, Edward.' krijgt hij als antwoord. 'Maar even doorbijten dan..' zegt hij en hij loopt weg. Ik zie nu pas dat Bella in de deuropening staat. Meteen loopt ze weer weg.

Ik ga nog even naar Suus. 'En..? Hoe was het bij bio???' Vraagt ze meteen. 'Goed hoor' antwoord ik 'Hij zat naast Bella'. 'BELLA? Wie is Bella?' zegt Susan bitchy. 'Dat is die nieuwe' Zeg ik. 'Die heette toch Isabella...?' Zegt Suus en ze loopt weg. Sloom loop ik ook maar naar mijn auto. Ach. Edward vind Bella echt niet leuk hoor. Zo vreemd kijk je niet naar iemand die je leuk vind. Ik stap in en rij weg.

Reageer (2)

  • JayDick

    snel verder!!!!

    1 decennium geleden
  • JayDick

    haha, leuk!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen