O6.
Het was nu avond en we lagen met zn alle tv tekijken. 'Oeh' zei Justin opeens. 'We sluiten jullie op in een kast of kamer of whatever met jullie vriendinnetjes 5 minuten lang en we kijken wat er begeurt ?' 'Dat hoeft bij jou en Cailin nieteens want dan gebeurt er toch hetzelfde als was jullie nu doen' zei Ryan lachend. Justin keek hem met een vernietigende blik aan. 'Jij moet trouwens ook nog met Ryan en Christian zoenen he' zei Justin tegen mij. Ik zuchte. 'Oke Lisa en Chaz beginnen!' riep Cailin opeens enthousiast. We stopte Lisa en Chaz in een kamer en wachte af wat er zou gebeuren.
Lisa Pov.
'Even over vanmiddag' begon ik. 'Het was een stom plannetje van Cailin en Bianca, om ons tekoppelen' 'Stom ? Heb je spijt van die zoen dan ?' 'Nee maar..' 'Nou dan' zei Chaz en hij drukte zijn Lippen op die van mij. 'Tijd is om' gilde Cailtin aan de andere kant van de deur.
Bianca Pov.
Nu waren Ryan en ik.
'Sorry, ik wist niet dat ik mezelf in de problemen zou brengen door Lisa en Chaz tekoppelen' 'Geeft niet' 'Die zoent hoeft niet hoor, als je dat niet wilt' 'Neejoh, nu moet het, dus doen we het ook' En Ryan drukte zijn lippen op die van mij. 'Tijd is om!' Gilde Caitlin. Nu moest ik met Christian.
Sinds hij binnen was gekomen hebben we nog niks tegen elkaar gezegt, alleen maar gekeken. Ik keek diep in zijn ogen, ze waren zo mooi. We kwamen steeds dichten bij elkaar. Christian legde zijn armen om mijn middel. Ik die van mij in zijn nek. Onze gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar. Voorzichtig drukte hij een kus op mijn lippen. Zijn tong tikte tegen mijn lippen die ik opende. Er ontplofte een bom van vlinders in mijn buik, iets wat ik bij Ryan zeker niet voelde. 'Tijd is om!' gilde Caitltin. Christian en ik lieten elkaar los en liepen de kamer uit.

S'avonds waren we met zn alle Valentine's Day aan het kijken. Man wat hield ik van die film. 'Taylor Lautner is zoooooooooooooooo knap!' zei Lisa. 'Een van de knapste jongens die er bestaan' zei ik. Christian keek me aan, even leek het alsof hij wat wou zeggen maar zich toch bedacht. 'Mee eens' zei Lisa. 'En Chaz dan ?' 'Jaja, die ook' en ze begon Chaz te knuffelen. Toen de film bijna was afgelopen waren Lisa, Chaz en Ryan al inslaap gevallen. We zette de film op pauze en Caitlin en ik gingen nog wat popcorn halen in de keuken. 'Heb je eigenlijk nog met Ryan en Christian gezoent ?' vroeg Caitlin. 'Ja' zei ik verlegen. 'Met allebei ?' 'Ja' 'Wie zoent het beste en wie vind je het leukste ?' 'Je broertje, denk ik' Caitlin giechelde. 'Jullie zouden best schattig zijn samen' 'Ha-ha' 'Nee ik meen het serieus' 'Ik ook, ik bedoel kom op, Christian en ik. Ik ken hem amper 1 week joh. 'Liefde op het eerste gezicht is ook liefde' 'Bij mij niet' Caitlin zuchte.
Christian Pov.
'Justin, wat voel je eigenlijk als je me zusje zoent ?' 'Een bom van vlinders in mn buik, hoezo ?' 'Nee gewoon.' 'Ben je verliefd ?' 'Misschien, een beetje.' 'Op wie ?' 'Beloof je ut niet door tevertellen ?' 'Tuurkijk.' 'Bianca.' Justin verslikte zich bijna in zijn drinken. 'WAT ?' 'Is het zo erg ?' 'Nee, ze is knap, leuk, mooi, aardig, maar zo meisjesachtig. Dat is toch niks voor jou ?' 'Hoezo ?' 'Bij Caitlin erger je je er dood aan.' 'Maar bij Bianca niet, bij haar is het best schatig.' 'Bij wie is wat schatig ?' vroeg Caitlin die net samen met Bianca binnen kwam lopen. 'Euh...'

Reageer (3)

  • CareFree

    snel verder

    xxx

    1 decennium geleden
  • Lovato

    Heeel snel verder<33

    1 decennium geleden
  • Niallslovex

    snel verder plaece<33333333333333333333333333333(H)(lol):)(hoera)(typing)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen