Foto bij Part eight: Fighting with Bella

Enjoy!

Zo snel als ik kon, rende ik naar binnen en startte ik Rosalie's laptop op. Hier moest Leslie van weten.

Lieve, schattige Leslie,
Wat ik je zometeen ga vertellen, zul je niet geloven. Maar voor ik daar aan begin, moet ik je iets gaafs vertellen.
De afgelopen week heb ik niet kunnen schrijven, iets wat ik heel jammer vind, en er is iets leuks gebeurd. Precies 1 week geleden, besloten Emmett, Rosalie, Jasper, Alice en ik om Edward en Bella te volgen, gewoon uit pure verveling. Helaas was het resultaat niet overweldigend. Het enige wat we te zien kregen was een klef stel. Het leuke van het hele gebeuren was, dat ik bij Jasper op de rug mocht. Je wil niet weten hoe gaaf dat was! Hij racete tussen de bomen door en op een gegeven moment sprong hij een boom in, om mij een hartaanval te bezorgen. Anyhow, dat was het eerste. Nu over vandaag.
Het begon allemaal op de zeldzame zonnige ochtend. Ik wou persé naar het strand, de Cullens waren weg, maar mijn ouders stonden erop dat 1 van hun mee ging. Dus lag ik een uur later op het strand met mijn moeder. Tegen het middaguur kwamen donkere, dreigende wolken op ons af. Zo koppig als ik was, wou ik blijven, genieten van het kleine beetje zon dat er nog was. Helaas begon het plotseling heel erg te stormen. Ineens riep 1 van de supervampieren naar mijn moeder en mij dat we weg moesten(we stonden te schuilen) en voor ik het wist werd ik ruw opgetild en het bos ingesleurd. Wat er met mijn moeder is gebeurd weet ik nog steeds niet, maar ik wou eerst jou op de hoogte stellen. Die supervampier, dat was Edward, en ik denk.... dat ik hem leuk begin te vinden. Op wat voor manier weet ik niet, maar hij lijkt aardiger.
Dikke kus,
Emi


Ik klikte op verzenden en klapte tevreden de laptop dicht. Ik zuchtte even diep en draaide me daarna om. "HOLY!" ik keek geschrokken in het woedende gezicht van Bella, iets waar ik op dit moment geen zin in had.
"WAT BETEKENDE DAT!" schreeuwde ze woest terwijl haar vinger trillerig naar de laptop wees.
"JE LAS MEE?" schreeuwde ik terug. "ZOIETS IS PRIVÉ TRUT!" Woedend stond ik op en smeet de bureaustoel om.
"NOU, IK VIND DAT IK WEL HET RECHT HAD OM DÁT TE WETEN!" Ze gaf me een duw naar achteren waardoor ik over de bureaustoel viel en mijn hoofd tegen de kachel stootte. Even dansten zwarte vlekken voor mijn ogen en voelde ik me licht in mijn hoofd. Ik streek met mijn hand langs de pijnlijke plek en voelde wat blijven plakken. Ik haalde mijn hand terug en wierp er een blik op. Bloed stroomde langs mijn vingers naar beneden.
"JIJ STOMME BÍTCH!" gilde ik woedend. Ik sprong overeind en zette meteen de aanval in. Ze zou het gaan berouwen. Blijkbaar hadden de vampieren mijn bloed geroken, want een paar minuten vechten later vloog de deuren open en probeerden Rosalie en Jasper mij onder controle te houden terwijl Emmett en Alice zich op Bella stortten. Ik kon voelen hoe moeilijk het was voor Jasper om zichzelf onder controle te houden, maar van mij mocht hij me bijten. Als ik dan eenmaal over superkrachten beschikte, zou ik Bella een poepie laten ruiken.

Reageer (5)

  • Woos

    Ligt het aan mij, of weet iedereen dat hun vampiers zijn (in jouw verhaal) i dont mind x) maar het viel me op. I luff it!!_O_

    1 decennium geleden
  • xRebel

    SLAP THAT BITCH ,QUZ SHE'S A BITCH !

    1 decennium geleden
  • RedxAlert

    hihi :3

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    suppr

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    SNEL VERDER!
    SPANNENDDD! Ö
    WHAAAA!
    HYPEREERRR! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen